Mától otthonról nézheted: Ettől az új, idegen inváziós sci-fi thrillertől meg fog fagyni benned a vér

Készülj fel az ismeretlenbe való utazásra a Nincs, aki megmentsen című filmmel. Ez a Brian Duffield által rendezett, és a tehetséges Kaitlyn Dever főszereplésével készült film mesterien építi fel egy lenyűgöző, földönkívüliekről szóló narratíváját. 

A cselekmény kibontakozásával Dever karakterét, Brynn Adamst láthatjuk, amint felveszi a küzdelmet az idegen lényekkel. A történet bemutatja, hogy extrém körülmények hatására hogyan válhat egy átlagos személyből is átlag feletti. Ettől a horrort és feszültséget remekül ötvöző filmtől garantáltan megemelkedik majd a pulzusod!

Brynn békés életet él elszigetelt vidéki otthonában, amely látszólag érintetlen a külvilágtól. Egy éjjel, amikor lekapcsolja a villanyt, szokatlan dolgokat tapasztal. Brynn furcsa hangokkal, idegen lények titokzatos árnyékával és hátborzongató felhő formákkal szembesül, amelyek házát borítják. A korábbi nyugalom szigete csatatérré változik, amikor a lány bátran szembeszáll az otthonát fenyegető lényekkel. 

Dever számtalan filmben mutatja már meg tehetségét. Szerepelt Olivia Wilde tini komédiájában, az Éretlenségiben. ahol Beanie Feldstein mellett játszott. Emellett elismerést szerzett a Netflix kiemelkedő sorozatában, a Hihetetlenben, amelyben bátor, nőket támogató szerepet játszott, ami egy Golden Globe-jelölést is hozott neki. Mielőtt elvállalta volna a Nincs, aki megmentsen főszerepét, egy fiktív karaktert alakított George Clooney és Julia Roberts lányaként az Universal Beugró a Paradicsomba című filmjében. 

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor a film mafabos adatlapjáról, a “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintva már nézheted is a hátborzongató thrillert!

horror | sci-fi | thriller

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között,... több»