Meghalt az American Graffiti és a Magánbeszélgetés színésznője, Cindy Williams

75 éves korában elhunyt Cindy Williams színésznő.

Halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal, mint kiderült a színésznő gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. “Kedves, vidám édesanyánk, Cindy Williams halála leküzdhetetlen szomorúságot okozott nekünk, amit soha nem lehet igazán kifejezni. Örömünk és kiváltságunk volt őt ismerni és szeretni. Egyedülálló volt, gyönyörű, nagylelkű, ragyogó humorérzékkel és csillogó lélekkel rendelkezett, amit mindenki szeretett” - olvasható Williams gyermekei által kiadott közleményben.

Pályafutása során közel 84 produkcióban szerepelt, első alakítása 1970-ben a My World and Welcome to It című sorozat egy epizódjában volt látható. 1973-ban szerepet kapott a később Oscar-díjra is jelölt American Graffitiben, 1974-ben pedig Francis Ford Coppola szintén Oscarra jelölt Magánbeszélgetés című rendezésében is felbukkant. 

További ismert alakításai a The Migrants, az Andy's Funhouse, az Örömapa, a Hetedik mennyország és Tengerparti fenegyerek című produkciókban láthatók.

A színészet mellett producerként is dolgozott, így a már említett Örömapa és annak folytatásán, illetve Stealing Roses filmek munkálataiban ebben a pozícióban vett részt.

A színésznőt gyermekei, Emily és Zak Hudson gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

 

#1
Cindy Williams

Cindy Williams

szül. 1947. 08. 22. - elhunyt 2023. 01. 25.
Van Nuys, Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Cynthia Jane Williams 1947. augusztus 22-én, Van Nuys-ban, Los Angelesben látta meg a napvilágot, Kalifornia államban, Francesca Bellini és Beachard Williams gyermekeként. Egy lánytestvére van, Carol Ann. 1965-ben érettségizett a Birmingham Középiskolában, ahol többek között Sally Field, színésznő is osztálytársa volt. A főiskola... több»