Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

legújabb vélemény

Nem igazán nyűgözött le. Azt hittem, ennél több esemény lesz benne és nem a lélektani dolgokra fekszik rá, de tévedtem. A csavar sem volt annyira csavaros, a végén hamar rá lehetett jönni, mi lesz a vége. Az viszont érdekes, hogy egy olyan személy, ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 05. 18.

Van élet a Keresztapa első két része után/mellett? Természetesen van, és a Magánbeszélgetést nem véletlenül sorolják Coppola jobb filmjei közé. Valóban egy lassabb tempójú moziról van szó, de nem unalmas, ráadásként pedig nagyon ügyesen teremti meg a... több»


 
Deku   2017. 10. 22.

Középszerű lett a film maga de nem zavart különösebben szerintem tévés hangulatot hozta és ennyi. Ez a film nem sikerült valami hatalmas durranásra, de ez annyira engem most nem zavart mint máskor. Amit akart azt elérte és ennyi.

 
kmona   2017. 07. 02.

Az egyik legjobb film, amit ebben a műfajban eddig láttam, minden megvan benne, ami kell. Nem agyatlan és ostoba a történet, ugyanakkor nem is túl elvont, kellő akciózás és kellő lélektaniság. Szerintem ilyen egy jól eltalált koncepció.

 
Berto49   2018. 09. 24.

A hetvenes évek hollywoodi újdonságkeresésének megkerülhetetlen darabja, amely egyben Antonioni „Nagyítás”-ának újragondolása. Remekül reprezentálja az európai művészfilm jelentős hatását az amerikai filmkészítésre, azzal a különbséggel, hogy a bűnüg... több»

 
olgaasFug   2015. 08. 13.

Kicsit unatkoztam, nem túl pörgős az biztos. Viszont nagyon jó atmoszférája van, illetve a történet sem olyan lapos, mint vártam.

 
gandalf01   2014. 10. 22.

Egy kicsit elnyújtottnak érzem, bár Gene Hackman alakítása szerintem zseniális. Valahogy nem az a nyomasztó film, amire számítottam, bár azért megvan a sötét hangulata.

Gene Hackman

A film összbevétele 4 420 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ugyanebben az évben Gene Hackman és Teri Garr ezen a filmen kívül még egy közös filmet forgattak le. Mindketten Mel Brooks Az ifjú Frankenstein filmjén dolgoztak.

(dailyfilmsan )
 

Harry Caul (Gene Hackman) otthoni telefonszáma 415-863-1944.

(dailyfilmsan )
 

A filmben szerepel Gian-Carlo Coppola, a rendező, Francis Ford Coppola akkor kilenc éves kisfia.

(dailyfilmsan )
 

Az eredeti tervezet szerint horrorfilm lett volna Marlon Brando főszereplésével.

(dailyfilmsan )
 

A filmben Gene Hackman testvére, Richard Hackman is játszik, méghozzá kettős szerepben: ő alakítja a papot a gyóntatóban és az egyik biztonsági őrt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Coppola már 1966-ban megírta a film vázlatát, ám addig nem tudott pénzt szerezni a megvalósítására, amíg a Keresztapa sikeres nem lett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Francis Ford Coppola a saját alkotásai közül ezt a filmet tartja a kedvencének.

(ArpiHajdu és Réci)
 

4.4 millió dolláros bevételt produkált.

(Bogi87)
 

1.6 millió dollár volt a gyártási költség.

(Bogi87)
 

Gene Hackman a film miatt tanult meg szaxofonozni.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.