Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Magánbeszélgetés (1974)

The Conversation
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
26
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

legújabb vélemény

0

Nem igazán nyűgözött le. Azt hittem, ennél több esemény lesz benne és nem a lélektani dolgokra fekszik rá, de tévedtem. A csavar sem volt annyira csavaros, a végén hamar rá lehetett jönni, mi lesz a vége. Az viszont érdekes, hogy egy olyan személy, ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 05. 18.

1

Van élet a Keresztapa első két része után/mellett? Természetesen van, és a Magánbeszélgetést nem véletlenül sorolják Coppola jobb filmjei közé. Valóban egy lassabb tempójú moziról van szó, de nem unalmas, ráadásként pedig nagyon ügyesen teremti meg a... több»


 
Berto49   2018. 09. 24.

1

A hetvenes évek hollywoodi újdonságkeresésének megkerülhetetlen darabja, amely egyben Antonioni „Nagyítás”-ának újragondolása. Remekül reprezentálja az európai művészfilm jelentős hatását az amerikai filmkészítésre, azzal a különbséggel, hogy a bűnüg... több»

 
kmona   2017. 07. 02.

1

Az egyik legjobb film, amit ebben a műfajban eddig láttam, minden megvan benne, ami kell. Nem agyatlan és ostoba a történet, ugyanakkor nem is túl elvont, kellő akciózás és kellő lélektaniság. Szerintem ilyen egy jól eltalált koncepció.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Középszerű lett a film maga de nem zavart különösebben szerintem tévés hangulatot hozta és ennyi. Ez a film nem sikerült valami hatalmas durranásra, de ez annyira engem most nem zavart mint máskor. Amit akart azt elérte és ennyi.

 
olgaasFug   2015. 08. 13.

0

Kicsit unatkoztam, nem túl pörgős az biztos. Viszont nagyon jó atmoszférája van, illetve a történet sem olyan lapos, mint vártam.

 
gandalf01   2014. 10. 22.

0

Egy kicsit elnyújtottnak érzem, bár Gene Hackman alakítása szerintem zseniális. Valahogy nem az a nyomasztó film, amire számítottam, bár azért megvan a sötét hangulata.

Galéria (26)

Gene Hackman

Videók (1)

A film összbevétele 4 420 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ugyanebben az évben Gene Hackman és Teri Garr ezen a filmen kívül még egy közös filmet forgattak le. Mindketten Mel Brooks Az ifjú Frankenstein filmjén dolgoztak.

(dailyfilmsan)
 

Harry Caul (Gene Hackman) otthoni telefonszáma 415-863-1944.

(dailyfilmsan)
 

A filmben szerepel Gian-Carlo Coppola, a rendező, Francis Ford Coppola akkor kilenc éves kisfia.

(dailyfilmsan)
 

Az eredeti tervezet szerint horrorfilm lett volna Marlon Brando főszereplésével.

(dailyfilmsan)
 

A filmben Gene Hackman testvére, Richard Hackman is játszik, méghozzá kettős szerepben: ő alakítja a papot a gyóntatóban és az egyik biztonsági őrt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Coppola már 1966-ban megírta a film vázlatát, ám addig nem tudott pénzt szerezni a megvalósítására, amíg a Keresztapa sikeres nem lett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Francis Ford Coppola a saját alkotásai közül ezt a filmet tartja a kedvencének.

(ArpiHajdu és Réci)
 

4.4 millió dolláros bevételt produkált.

(Bogi87)
 

1.6 millió dollár volt a gyártási költség.

(Bogi87)
 

Gene Hackman a film miatt tanult meg szaxofonozni.

(Bogi87)