Megvan, miről szól majd a Tomb Raider, befutottak az első jelenetfotók

Hivatalos szinopszist kapott az Alicia Vikander nevével fémjelzett sikervárományos kalandfilm. Olvasd el idelent!

A Vanity Fair hasábjain jelentek meg az első fotók a Tomb Raider rebootjáról, melynek főszerepét A dán lány és az Ex Machina Oscar-díjas színésznője, Alicia Vikander alakítja majd. A fotók mellé befutott a hivatalos filmtartalom is:

Hét évvel édesapja eltűnése után a 21 éves Lara úgy döntött, hogy nem veszi át a család nemzetközi cégének irányítását, helyette inkább biciklis futárként dolgozik Londonban, és folytatja egyetemi tanulmányai. A fiatal lányt nem hagyja nyugodni apja eltűnése, ezért elutazik a férfi utolsó ismert tartózkodási helyére: egy a Japán partok közelében fekvő elhagyatott szigetre. Az utazás azonban nem várt fordulatot vesz, és Lara csak éles elméjére, vak hitére és makacs természetére támaszkodhat, ha túl akar lépni saját határain. Ha túléli a veszedelmes kalandot, valami egészen mássá válhat, mint utazása előtt, kiérdemelve a Tomb Raider nevet.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint az apját alakító Dominic West (Drót) és Daniel Wu (Into the Badlands), míg Lara nemezisét az Aljas nyolcas sztárja, az Emmy-jelölt Walton Goggins játssza. A Roar Uthaug rendezésében készülő Tom Raider forgatókönyvét a Transformers: Az utolsó lovag szkriptjét is jegyző Geneva Robertson-Dworet írja.

Croftot az első két Lara Croft: Tomb Raider filmben Angelina Jolie, alakította, és bár a produkciók nem hozták meg a kritikai sikert, a közönség körében kellő népszerűségre, és az ezzel járó anyagi bevételre tettek szert.

Tomb Raider videojáték franchise 1996-ban indult, az azóta készült részekből eddig több mint 45 millió példányt adtak el világszerte.

A Warner Bros. és az MGM égisze alatt készülő Tomb Raider 2018. március 16-án debütál a mozikban. 

tomb raider 2018 magyar szinopszis