Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Lara Croft: Tomb Raider (2001)

Lara Croft: Tomb Raider
Filmadatlap
 
34
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Nagyon imádom. Kicsit olyan, mint egy Indiana Jones film női főszereplővel. Angelina Jolie nagyon jól elviszi a hátán az egész filmet. Sokkal jobb vele, mint a tavalyi filmben. Az gyalázatosan gyenge volt sajnos, pedig sokat vártam tőle. A zene és a környezet, a látvány is mind-mind gyönyörű és izgalmas ebben a filmben.

 
Sodanth   2015. 10. 24.
Pop-corn mozi az igényesebb korból

Elfogult leszek, mert én akkor voltam gyerek, amikor a Mortal Combat, a Dragon ball és a Tomb Raider volt a király. Bezony kevés értékelhető videójáték adaptáció létezik, a Tomb Raider sem a legjobb, de értékelhetőbb és szórakoztatóbb az átlagnál. Az Eidos és a Core Desogn nevű játékfejlesztők valami teljesen újat alkottak meg a 90-es évek közepén, akkor amikor a videójátékipar az aranykorát élte, a PC és a Playstation már általános volt, a 3D-s animáció terjedt. Ebbe tört be a Tomb Raider, Lara Croft karakterével. A hősnő egy Indiana Jones szerű régész és sírrabló, de legalább olyan vagány és fejlett szexuálisan és technológiailag mint James Bond. Meg van benne minden amitől az akcióhősnők ... több»


 
Karolyka   2016. 07. 26.

Angelina Jolie nagy példakép számomra kitartásban és erőben ezért nagyon örültem, hogy ebben a filmben ő szerepel, őt választották ki a főszerepre. Klasszikus film. A játékkal is nagyon sokat játszottam régen. A történet néhol kicsit lassú de izgalmas a végkifejlet.

 
szune40   2015. 06. 18.

Nem volt valami hatalmas film. Leginkább Angelina Jolie köré próbálták építeni a sztorit. Értem én, hogy kell bele meg minden de lehetett volna egy kissé erősebb is a sztori.

 
pqrs   2016. 02. 07.

Az a helyzet, hogy nem vagyok játékrajongó, így kevésbé tudom értékelni ezt a filmet. A színészgárda remek, a megvalósítás látványos, de nem az esetem ez a film... Persze megértem, hogy van, akinek tetszik.

A film összbevétele 274 703 340 dollár volt (imdb.com).

 

Angelina Jolie a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A legtöbb bevételt hozó akciófilm női főszereplővel.

(kázsé)
 

A film során Lara senkit nem öl vagy sebesít meg lőfegyverrel.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.