Mel Gibson és Harry Potter-sztár az új kémthrillerben, itt az Agent Game előzetese

Úgy tűnik, hogy az elkövetkező időszakban sem maradunk Mel Gibson filmek nélkül, a hosszas száműzetésből visszatérő sztár újabb alakítása látható majd az Agent Game-ben, amelyhez frissen érkezett az előzetes.

A történet szerint miután egy szemtanút váratlanul holtan találnak, egy CIA ügynök kerül a hatóságok kereszttüzébe, hiszen nem sokkal korábban ő maga hallgatta ki az illetőt. A hajsza kezdetét veszi, amely során emberünknek egyenesen a túlélés lesz a cél.

Az Agent Game mellett az idei évben Mel Gibson további hat nagyjátékfilmben lesz látható, többek között a Panama, a Boys of Summer és a Father Stu című produkciókban, illetve jelenleg is forog a The Continental című John Wick spin-off sorozat.

Mel Gibson mellett egyébként ott van az Agent Game fedélzetén a Harry Potter filmekben Lucius Malfoyt alakító Jason Isaacs is, akivel korábban A hazafi című filmben szerepelt együtt.

További szerepekben Dermot Mulroney, Katie Cassidy, Adan Canto, Rhys Coiro, Annie Ilonzeh és Barkhad Abdi lesznek láthatók, az Agent Game április nyolcadikán debütál majd a mozikban, az online platforomokon, illetve digitális hordozókon.