Michael J. Fox az elmúlt években egyre gyakrabban mutatkozott a nyilvánosság előtt. A Vissza a jövőbe sztárja viszont Christopher Lloyddal közösen a napokban megjelent a New York Comic Conon, ahol egy szívszorító hírt is közölt a rajongóival.

A színész édesanyja, Phyllis Fox 92 éves korában, szeptember 24-én hunyt el, akivel kapcsolatban egy kedves történetet is megosztott a közönséggel:

“23 éves voltam, és felhívtam őt, Kanadában élt, és azt mondtam neki: ‘Azt akarják, hogy megcsináljam ezt a Steven Spielberg-filmet, de azt éjszaka kell csinálnom, a Családi kötelékeket pedig nappal forgatjuk. Erre ő azt mondta: ‘Túl fáradt leszel.’”

Fox minderre csupán annyit válaszolt annak idején édesanyjának, hogy: “Az ilyen fáradtságért élek. Minden rendben lesz.”

“A mai napig - vagyis két héttel ezelőttig - anyám úgy gondolta, hogy nagyon rossz ötlet volt, hogy megcsináltam a Vissza a jövőbe filmet. Imádta, de igaza volt, elfáradtam” - tette hozzá a színész.

A beszélgetés során Michael Fox mesélt saját egészségügyi küzdelmeiről, illetve arról, miként sikerült bizakodónak maradnia az elmúlt években. “Azt mondanám, hogy az optimizmus azt jelenti, hogy a dolgok nagyobb valószínűséggel javulnak, minthogy rosszabbra forduljanak. Ha hiszel ebben, és hálás vagy érte, az egész életed végéig elkísér” - tette hozzá a színész.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»