Már elérhető az HBO Max műsorkínálatában a Drót készítőinek legújabb sorozata, a Miénk a város, amely enyhén szólva is tarolt a kritikusok és a nézők körében is.

A Miénk a város története szerint Baltimore utcáin egyre jobban elhatalmasodik a bűnözés és a káosz, épp ezért a rendőrségnél létrehozták a Gun Trace Task Force nevű különleges csoportot, amely az alvilág visszaszorítását tűzte ki célul. Idővel azonban ez a különleges csoport is önálló, titkos bűnszervezetként kezdett el működni, amelynek belső köreiben egy riporter kezdett el nyomozni.

A sorozat Justin Fenton azonos című regényének adaptációja, a főbb szerepekben A megtorló sztárja, Jon Bernthal látható, további szerepekben pedig érkezik Treat Williams, Josh Charles, Rob Brown, Domenick Lombardozzi, Wunmi Mosaku és David Corenswet. Ugyanakkor ott vannak a fedélzeten a Drót színészei, Jamie Hector és Darrell Britt-Gibson.

A Drót minden idők egyik legsikeresebb és legjobb sorozatának számít, és a Miénk a város pedig úgy tűnik nem kevésbé bizonyult már most ütős produkciónak, hiszen a széria jelenleg 100 százalékos értékelést húzott be a nézők, 92 százalékos értékelést pedig a kritikusok részéről.

Az évad hat epizódból áll majd, így egész biztosan sűrű és pörgős lesz a cselekmény, aki azonban látta a Drótot, azt nem is fogja mindez meglepetésként érni, ráadásul az elbeszélés nem lineáris, így a sztori teljes mértékben megköveteli a figyelmet a nézőtől.

Mindent összevetve pedig kétségtelen, hogy David Simon ezúttal is a lehető legridegebb képet festi az amerikai rendőrségi rendszerről, rámutatva annak hiányosságaira.

dráma

A Miénk a város 2015-ben játszódik Baltimore-ban. A városban zavargások törnek ki, mivel a polgárok igazságot követelnek Freddie Gray, a 25 éves fekete férfi miatt, aki gyanús... több»