Mit nézzek? Ezt a 9 sorozatot vétek lenne kihagyni márciusban

Sorozatfüggő vagy? Akármibe is kezdesz, egy ültő helyedben le is darálod? Akkor jó hírünk van! Márciusban is bőven lesz mivel etetned a benned lakozó sorozatmanót. Mutatunk is mindjárt kilenc új sorozatot és évadpremiert a következő hetekre, hogy ne maradj betevő falat nélkül!

#9

80 Perry Mason  (2020)

(5)

dráma | krimi

HBO Max

Los Angeles, a harmincas évek elején. Az USA épp történetének legnagyobb gazdasági recesszióját éli, de Los Angeles ebből semmit sem érez meg a hangosfilm megjelenésének, az... több»

Néhány hónappal a Dodson-ügy után a kerületi ügyész Hoovervillesbe utazik, hogy azonosítsa a legkézenfekvőbb gyanúsítottakat egy befolyásos olajipari család leszármazottjának meggyilkolásában. Perry, Della és Paul egy olyan nyomozás közepén találják magukat, amely messzemenő összeesküvéseket tár fel.
#8

92 Ted Lasso  (2020)

(13) (7)

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A sorozat Ted Lasso amerikaifutball-edző történetét követi nyomon, aki az Egyesült Királyságba tart, hogy a londoni labdarúgó csapatot az angol foci élvonalába juttassa. több»

A harmadik évadban folytathatjuk a kisstílű kansasi főiskolai futballedző kalandjait, akit annak ellenére alkalmaznak egy profi focicsapat edzőjeként Angliában, hogy semmi tapasztalata fociban. A 2. évad végén, miután úgy érzi, hogy Ted megvetette, Nathan elhagyja az AFC Richmondot, hogy egy rivális csapat edzője legyen, amely a richmondi tulajdonos volt férjének tulajdonában van.
#7

akció | dráma | fantasy

Netflix

A sorozat fiatal főszereplőnője felfedezi misztikus erejét, és segítségével megpróbálja megmenteni a világát a gonosz, sötét hatalomtól. A kegyetlen háború okozta... több»

Alina Starkov menekül. Egyesek számára a remény jele, mások számára áruló, és elhatározza, hogy megmenti Rávkát a pusztulástól. De Kirigan tábornok visszatért, hogy befejezze, amit elkezdett.
#6

75 Extrapolációk  (2023)

(3)

dráma | misztikus | vígjáték

Apple TV+

Váratlan történetek arról, hogy a bolygónk közelgő változásai hogyan befolyásolják a szerelmet, a hitet, a munkát és a családot személyes és emberi szinten. több»

Valódi sztárparádéval kísérhetjük figyelemmel, ahogy az emberiség megállíthatatlanul rohan a pusztulásba. A klímaváltozás immár visszafordíthatatlan, a sorozat viszont arra koncentrál, hogy milyen folyamatok vezettek el idáig.
#5

81 Utódlás  (2018)

(4)

dráma

HBO Max

A sorozat a Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika, a pénz és a család témáját járja körül. A középpontban a világ egyik legnagyobb médiavállalatával... több»

A Waystar Royco eladása Lukas Matsson számára egyre közelebb kerül. A felszámolás kilátásba helyezése családi szakadást okoz a Royok között, akik előre látják, milyen lesz az életük, ha az üzletet lezárják.
#4

dráma | sci-fi | vígjáték

Apple TV+

Egy Deerfield nevű kisváros lakóiról szóló sorozat, akik egy nap felfedeznek egy varázslatos, sorsjósló gépet az élelmiszerboltjukban. több»

Egy teljesen hétköznapi, már-már jellegtelen kisváros tök unalmas lakóinak élete egy csapásra megváltozik, amikor felbukkan egy titokzatos gép. Ez kihozza mindenkiből a benne rejlő képességeket, ami persze a közösség széteséséhez vezet.
#3

50 A hatalom  (2023)

(1)

dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy csapat tizenéves lány rejtélyes módon különleges képességre tesz szert, amely lehetővé teszi számukra, hogy akaratuk szerint áramütést mérjenek az emberekre. több»

Érdekes sci-fi Naomi Alderman regénye alapján. A történet szerint szerte a világban a tinilányok rejtélyes módon képessé válnak, hogy magukba szívják az elektromosságot, aztán bárkit élve megsüssenek vele. Ez mindjárt ezernyi kérdést vet fel és egy ígértes sorozatot eredményez.
#2

78 Daisy Jones & The Six  (2023)

(2) (3)

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. több»

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton.
#1

88 A mandalóri  (2019)

(20) (5)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»

A híres fejvadász és Grogu kalandjai több év várakozás után végre tovább folytatódnak! A harmadik évadban régi szövetségesekkel találkoznak újra, de új ellenségekkel is farkasszemet kell nézniük. Egyelőre alig tudni valamit a harmadik évad pontos cselekményéről, de ettől még ez a hét legfontosabb premierje.