Jumanji - A következő szint, Halálos iramban: Hobbs és Shaw, Családi bunyó, Felhőkarcoló, Rampage: Tombolás. Ezek Dwayne Johnson 2019-es és 2018-as filmjei, de a sort még hosszan folytathatnánk, ugyanis a pankrátorból lett akciósztár az egyik legtöbbet foglalkoztatott színész napjainkban. És mint ilyen, idén ősszel tartott egy kis szünetet.

Egészen pontosan a Dzsungeltúra forgatása után jött el az a pillanat, amikor Johnson úgy döntött, ideje szusszanni egyet. Erre volt is lehetősége, hiszen a következő mozis projektjei csak 2020-ban kezdődnek: a Netflix jóvoltából a Különösen veszélyes bűnözők-ben fog szerepelni, valamint forgatják majd a Black Adam DC-szuperhősmozit is.

Persze a pihenés nem az áldott semmittevést jelentette, hiszen amellett, hogy ideje nagy részét a családjával töltötte, járta a világot is Kevin Hart oldalán, hogy a Jumanji - A következő szintet reklámozzák. Emellett fut az HBO-n a Nagypályások sorozat is, illetve a pankráció világába is visszatért néhány fellépés erejéig.

És, hogy mit hozhat mindenki kedvenc tar izomkolosszusa számára a nem túl távoli jövő? A The King egy életrajzi dráma lesz, majd jöhet a San Andreas 2 és a Doc Savage is. De a pletykák szerint a Nagy zűr kis Kínában remake-jének is ő lehet a főszereplője.