Néhány hete kezdődött csupán a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatása, máris számos meglepetéssel szolgált a készülő produkció, ezúttal pedig arra is fény derült, ki alakítja majd Helát a történetben.

A félreértés kedvéért persze mindenképp le kell szögeznünk már az elején, hogy nem Cate Blanchett helyére került valaki más, a színésznő neve ugyanis fel sem merült a Thor 4 kapcsán. Történetesen arról van szó, hogy a már Ragnarökből ismert színész karakterek is visszatérnek a folytatásban, akiket Matt Damon és Sam Neill alakítanak majd.

A Damon és Neill által hozott karakterek Odint és Thort formálták meg egy színdarab kedvéért az előző Thor filmben, és ehhez a kis társulathoz csatlakozott most Melissa McCarthy, aki Hela bőrébe bújhat majd. Minderről ráadásul néhány forgatási fotó is tanúskodik.

A jövő év májusában megjelenő Szerelem és mennydörgés persze ennél még izgalmasabb szereposztást tartogat, hiszen visszatér Natalie Portman is Jane Fosterként, illetve Christian Bale láthatjuk a főgonosz, Gorr szerepében.