Netflix: 93 országban került a top10-be az új akció sci-fi, ez most a legnépszerűbb film a platformon

Továbbra is a Netflix egyik legnézettebb sorozata a február végén megjelent Avatár - Az utolsó léghajlító élőszereplős változata.

Bár egyelőre még távol áll attól, hogy megfossza a tróntól a Vajákot, amely a maga 83 milliós megtekintésével a platform listavezetője, ugyanakkor a Michael Goi és Roseanne Liang rendezésében készült Avatár is jó úton halad a siker felé, hiszen mostanáig 40 milliós megtekintést hozott össze.

Ugyanakkor a filmek terén a 2019-ben megjelent Code 8 második része, A nyolcas kód - 2. rész tarolt, amely jelenleg 93 országban került be a top10 legnézettebb tartalom közé, és amely egyúttal 20 milliós megtekintésnél jár.

Érdemes még ebből a mezőnyből kiemelni a Tyler Perry rendezésében készült Mea Culpát, amely így viszont a második helyre csúszott vissza a 18,5 millió megtekintésével, míg a harmadik helyen az Adam Sandler és Carey Mulligan főszereplésével készült Az űrhajós végzett 8,8 millió megtekintéssel.

akció | dráma | krimi

Egy lány azért küzd, hogy a korrupt rendőrök igazságot szolgáltassanak meggyilkolt testvérének. A lány egy volt fegyenc és egykori társa segítségét kéri, azonban... több»