Netflix: A legjobb romantikus filmek, amiket MOST nézhetsz

Összebújni a pároddal a kanapén egy-egy pohár finom borral és választani egy jó romantikus filmet… na hoppá, itt jön a probléma! Melyiket?! Hiszen a streaming világában már talán túlságosan is nagy a kínálat nem csak romantikus filmekből, de úgy általában minden műfajból. Nem baj, itt a Mafab, hogy segítsen!

Jelen listánkon tehát a romantikáé a főszerep és ezúttal leszűkítjük a kört a Netflix kínálatára. Nem mintha itt nem lenne bőséges a választék, de semmi gond, mi tényleg segítünk. Kiválogattuk a mi kedvenceinket, szóval nektek már csak az alábbiak közül kell válogatni. Vagy épp szép sorjában megnézni az összeset! És persze bármelyiket rögtön el is indíthatod a mafabos adatlapokról a 'Lejátszás a Netflixen'-mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

#12

romantikus | vígjáték

Két beosztott tervet sző arra, hogyan hozzák össze főnökeiket.  több»

A Netflix egyik legjobbra értékelt romantikus mozija két asszisztensről szól, akiket a végletekig hajszol a főnöke. Harper és Charlie ezért úgy döntenek, hogy egy picit megtréfálják a főnökeiket és összehozzák őket. Amíg egymással vannak elfoglalva, őket legalább békén hagyják...
#11

57 Egy remek valaki  (2019)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Jenny és barátja akkor szakítanak, mikor a lánynak New Yorkból San Franciscóba kell költöznie egy új állás miatt. Jennynek egy estéje maradt a Nagy Almában, és az utolsó... több»

Nem a legvidámabb sztori a listán, de akkor is megéri megnézni. Egy zeneszerző nő épp megpróbál kilépni egy kilenc éves, de már nem működő kapcsolatból. Terve, hogy az ország másik felébe költözik és új életet kezd a karrierje folytatása mellett. Csakhogy az exétől nem tud szabadulni.
#10

60 Esküvők ideje  (2022)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

A szüleik nyomására Asha és Ravi úgy tesznek, mintha randiznának egymással, ám végül valóban egymásba szeretnek.

Az Esküvők ideje egy 2022-es indiai-amerikai romantikus vígjáték, amelyet Tom Dey rendezett Shiwani Srivastava forgatókönyvéből. A történet két fiatalról szól: míg Asha épp a karrierjére összpontosítana, Ravi egy kis szünetet szeretne tartani az életében. Csakhogy a szüleik úgy döntenek, hogy összeboronálják őket, melyet követően Asha és Ravi úgy döntenek, hogy az esküvői szezon idejére párkapcsolatot színlelnek. Az idő múlásával azonban egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A film remek kritikai fogadtatásban részesült, de a nézők körében is szép sikert aratott.
#9

65 Ha tudnád  (2020)

(7)

romantikus | vígjáték

Netflix

A suli legjobb tanulójának számító Ellie segít az iskola legjobb sportolójának a tanulásban. Ellie titokban szerelmes a srácba; rövidesen szoros kapcsolat szövődik közöttük. több»

Az eminens lány segít a suli legmenőbb sportolójának, hogy felszedje a suli legszebb lányát. Tanácsokat és tippeket ad neki, megmondja, hogy mit mondjon, így a srác sikerrel jár. Csakhogy az eminens lány titkon szintén szerelmes a suli legszebb lányába...
#8

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A film története szerint egy végzetes félreértés miatt a gimi legmenőbb csajának és a legnagyobb lúzernek össze kell jönniük, de csak azért, hogy végül mindketten... több»

A történet főhőse a suli lúzer, legkevésbé sem menő tanulója, Sierra titkon szerelmes az egyik srácba. Ezért összefog a suli legmenőbb csajával, Veronicával, hogy meghódítsa, de a lehető leglogikátlanabb módon: sms-ben kezd flörtölni a fiúval, miközben Veronicának adja ki magát.
#7

romantikus | vígjáték

Netflix

Két gyerekkori jóbarát felnőttként rádöbben, hogy szerelmesek egymásba. több»

Sasha és Marcus gyerekkori jóbarátok voltak, de az élet más útra terelte őket. Tizenhat évvel később újra találkoznak és egymásba szeretnek. Csakhogy Sasha ekkor már elismert és sikeres sztárséf, míg Marcusnak nem nagyon jött össze az élet. Túlélheti-e kapcsolatuk ezeket a különbségeket? És mit keres a filmben Keanu Reeves?
#6

72 Alkalmi randevú  (2020)

(11) (5)

romantikus | vígjáték

Netflix

Sloane és Jackson utálják, hogy egyedül kell lenniük az ünnepségeken, ahol állandóan el kell viselniük rokonaik ítélkezését. Amikor a két idegen találkozik, megfogadják,... több»

Klasszikus "gyere és csinálj úgy a családom előtt, mintha együtt lennénk" sztori. A nő a szánalom, a férfi az elköteleződés elkerülése végett keresgél állandóan alkalmi partnert a családi összejövetelekre. Ám ezúttal lehet, hogy véletlenül egy igazi párt találtak maguk mellé.
#5

66 Elisa és Marcela  (2019)

(2) (22)

dráma | életrajzi | romantikus

Netflix

1901-ben egy Marcela Gracia Ibeas nevű hölgy magára öltötte Mario Sanchez személyazonosságát, hogy feleségül vehesse szerelmét, Elisa Sachez Lorigát. több»

Egy igaz történeten alapuló romantikus dráma, amely Spanyolország első azonos neműként összeházasodó párjáról, Elisa Sanchez Lorigáról és Marcela Gracia Ibeasról szól. Mivel a pár az 1900-as évek elején élt, amikor még szó sem lehetett azonos neműek közti házasságról, heteronormatív párnak adták ki magukat és rászedtek egy papot, hogy adja össze őket.
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy merész riporter álruhát ölt és dadusnak jelentkezik a jóképű herceg otthonába. Meg is kapja az állást, ahol azonban rövidesen fülig belezúg a hercegbe. A gond pedig az,... több»

Egy egész trilógia épült erre a filmre, amelynek főszereplője egy újságíró, aki titkon beépül, hogy karácsony közeledtével egy hamarosan királlyá koronázandó hercegről tudósíthasson. Természetesen nem kell sok hozzá, hogy egymásba szeressenek.
#3

76 Más ritmusra  (2020)

(7)

vígjáték | zenés

Netflix

Táncolj a saját ritmusodra! Nézd meg a Más ritmusra című filmet a Netflix műsorán augusztus 7-től! Amikor Quinn Ackerman egyetemi felvételije egy táncversenyen nyújtott... több»

Ha szereted a táncos filmeket és a romantikus filmeket, akkor ezt neked találták ki. Quinn nagyon szeretne bekerülni a Duke Egyetemre, de ehhez előbb meg kell tanulnia táncolni. Ebben egy már visszavonult profi táncos, Jake segítségét kéri, akivel természetesen idővel egymásba is szeretnek.
#2

dráma | romantikus

Netflix

Egy kamasz lány titkos szerelmeslevelein keresztül belepillanthatunk magánéletébe.  több»

Lara Jean nem az a kimondottan nyitott személyiség. Rengeteg fiúba volt már szerelmes a suliban, nekik titkon szerelmes leveleket is írt, de ezeket mindig gondosan elrejtette. Illetve nem elég gondosan, mert egy nap az összes levél a címzetthez kerül, így Larának is muszáj előbújnia a rejtekéből.
#1

82 A csókfülke  (2018)

(13) (3)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy középiskolás diáknak bátorságot kell tanusítania, miután egy csókfülkébe szorul titkos szerelmével. több»

Elle egy iskolai gyűjtés során kitalálja, hogy csókfülkét fog üzemeltetni. Ő maga is bemegy a fülkébe, ahol aztán a legjobb barátnője bátyjával sikerül összejönnie. Természetesen ebből sok jó nem sülhet ki, legalábbis a barátságukra nézve. A filmhez később két folytatás is készült.