Netflix: A legjobban várt októberi film, végre itt a teljes előzetes

Kedden a Netflix új előzetest adott ki a Pain Hustlers/A fájdalom ügynökei című drámájához, amely valós eseményeken alapul.

Emily Blunt és Chris Evans pedig opioidokat árusító gyógyszerértékesítőkként tevékenykednek majd ebben az új Netflix-eredetiben, amelynek világméretű forgalmazási jogait a streaming óriás a 2022-es Cannes-i Filmfesztiválon szerezte meg.

A sztori dióhéjban

A trailer bemutatja Blunt karakterét, Liza Drake-et, aki az anyagi helyzetén és a lánya életén szeretne javítani, miközben találkozik Evans Pete Brennerével egy állásinterjún. Liza meggyőzi Pete-et, hogy adjon neki munkát az értékesítési cégénél, és gyorsan megtanítja neki, hogy a gyógyszerreceptek eladásából származó jutalék a pénzkereset kulcsa ebben az iparágban.

Liza gyorsan sikerrel jár a szakmában, és elkezdi toborozni saját alkalmazottait, de ahogy ő és Pete egyre több pénzt gyűjtenek össze, az FBI úgy tűnik, nyomozni kezd – és Liza maga kezdi megkérdőjelezni, hogy erkölcsileg helyesen cselekszik-e.

 

"Egy véletlen találkozása Pete Brenner gyógyszerértékesítővel gazdaságilag felfelé ívelő pályára állítja Lizát, aki etikailag azonban minimum sikamlós terepre téved, mivel belegabalyodik egy veszélyes zsarolási rendszerbe" - áll a szinopszisban - "Lánya (Chloe Coleman) egyre romló egészségügyi állapota és a cég által okozott növekvő pusztítás felismerése arra készteti Lizát, hogy felülvizsgálja döntéseit."

A Netflix úgy jellemezte a filmet, mint "éles és leleplező betekintést abba, amit egyesek kétségbeesésből, mások pedig kapzsiságból tesznek".

A filmet David Yates rendezi, aki az utolsó négy Harry Potter-filmet és a sorozat spinoffját, Legendás állatok és megfigyelésük rendezte. Wells Tower írta a film forgatókönyvét Evan Hughes 2018-as, a The New York Times Magazine-ban megjelent cikke és az azt követő "Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup" című könyv alapján.

A film október 27-én kezdi meg - feltehetően és remélhetően - hódító útját a Netflixen.

dráma | krimi

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»