Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az no.1 már 20 milliós nézettség felett jár

Mik voltak a heti Netflixes kedvencek? Befutott a legfrissebb lista a nézettségi adatokkal.

Egy valós események alapján készített dráma egy drogkartell-vezérről, egy újabb Netflix-adaptáció egy Harlan Coben-regényből, egy bizarr emberrablásról szóló doku-sorozat, egy újabb Wattpad-sztori, ami még mindig tartja magát a Top 10-ben, egy igazán érdekes és figyelemfelhívó valóságshow, ami edukációs értékével kilóg a bulvár valóságshowk sorából és egy igazi csemege Ausztráliából is a listán vannak január utolsó hetében.

Ezen a héten - várható volt és be is jött a papírforma- Sofia Vergara Griselda című, hat epizódból álló Netflix eredeti-sorozata vezette a listát. A Griseldáról a listában olvasharsz bővebben.

Lássuk tehát a január 22-január 28.-i hét eredményeit, ami a TOP10 angol nyelvű sorozatot rangsorolja.

Ha pedig van élő Netflix előfizetésed, csak kattints adott sorozat mafab adatlapján található Netflix ikonra és máris nézheted a kiszemeltedet!

#10

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

1,5 millió megtekintés
#9

akció | animáció | kaland

Netflix

Teela egyesíti erőit He-Mannel és a többi hőssel, hogy megmentsék Eterniát a sötétség szorításából. több»

 1,5 millió megtekintés
#8

dráma | western

Szövetségek, megoldatlan gyilkosságok és nyílt sebek között John Dutton továbbra is eltökélt abban, hogy bármi áron megvédje a farmját és a családi örökséget. több»

1,7 millió megtekintés
#7

dráma

Netflix

Trent Dalton bestsellere alapján készült mágikus-realista történet szerelemről, veszteségről és megváltásról, időutazásról és börtönszökésekről, anyákról, apákról... több»

1.7 millió megtekintés
#6

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

1,9 millió megtekintés
#5

81 Yellowstone  (2018)

(7) (13)

dráma | western

SkyShowtime | Netflix

Egy montanai farmer családnak meg kell küzdeniük a földjükre betolakodókkal.  több»

2 millió megtekintés
#4

dokumentum | romantikus

Netflix

A szerelem újra visszatér a képernyőkre,  újra találkozhatunk az ismerős arcokkal, illetve újakkal is, ahogy a szinglik kilépnek a randizás világába, hogy megtalálják az igazit. több»

3 millió megtekintés
#3

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

7,6 millió megtekintés
#2

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

Egy 2015-ben történt megrázó otthoni betörés és emberrablás után egy házaspárt azzal vádolnak, hogy megrendezték a megpróbáltatást, amikor a nő újra felbukkan. több»

Rendező: Felicity Morris
13 millió megtekintés
#1

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

20,6 millió megtekintés / Azok számára, akik állandóan egy új Netflix-krimidrámát keresnek, amibe belevethetik magukat, a Griselda abszolút jó választás! Erőszakos, kaotikus, egy életnagyságnál is nagyobb gonosztevővel a középpontban, ez a Netflix show újraegyesíti a Narcos franchise mögött álló csapatot, hogy elmesélje egy sötét és bonyolult nő történetét, aki állítólag nem kisebb embert inspirált, mint Pablo Escobart, hogy egyszer megjegyezze: "Az egyetlen férfi, akitől valaha is féltem, egy Griselda Blanco nevű nő volt." A sorozatban, amely jelenleg 89 országban a Netflix Top 10-es listáján szerepel, Vergara alakítja a címszereplő kartellvezért, akinek terjesztési hálózata egy időben havonta mintegy 80 millió dollárt hozott. Ezzel kulcsfigurává vált a 70-es és 80-as évek Miamijában, amikor a kokainkereskedelem meghaladta a marihuánaét. "Ami a legjobban érdekelt, az Griselda küzdelme volt, mint kemény nő egy férfiak által uralt bűnügyi világban" - magyarázza Andrés Baiz, a Griselda rendezője a Netflixnek adott interjújában - "Ez a küzdelem volt az, ami számomra meghatározta a viselkedését. Az ő zsonglőrmutatványa egyedülálló anyaként, vállalkozóként, üzletasszonyként és bűnözőként. El akartam távolodni a történetének szenzációhajhász, bulvárlapok által elmesélt változatától, és az ellentmondásos erkölcsi döntéseire és az ellentmondásos érzelmeire akartam koncentrálni."