Netflix heti TOP10: Két sorozatot néz most az egész világ, új 'királyt' avattak a héten (június 5-11)

Szerda van, nézzük, miként alakult a Netflix műsorainak nézettsége a mögöttünk hagyott héten. Ahogy azt már megszokhattátok, a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatának sorozatait és filmjeit vesszük górcső alá és megnézzük, melyik az a tíz műsor, amit a legtöbb ideig néztek az előfizetők. Ebből készül egy összesített tízes lista, amelyből az is kiderül, hogy melyik műsort hány millió órán keresztül nézték, illetve hány hetet töltött (akár megszakításokkal) a top tízben az adott film vagy sorozat.

Az eheti lista egyik érdekessége, hogy film egyáltalán nem fért be a top tízbe, csupán sorozatok. A másik pedig, hogy az élmezőnyben ezúttal nem újdongások, hanem éppen fordítva: már rég befutott sorozatok új évadjai kerültek oda. Hiszen az élen ezúttal a Manifest - 4. évad végzett, mögötte pedig az ezüstérmet az Én még sosem... szerezte meg alig lemaradva tőle. A dobogó harmadik fokára a Kamuprofil állhatott fel.

A negyedik helyen már kissé leszakadva az élmezőnytől a Fubar, de tőle is jócskán elmaradva az ötödiken pedig Kopók végzett. Itt be is sűrűsödik a mezőny, hiszen alig volt különbség az óraszámokban a Az odaadó anya, Cha doktornő és az A következő napok között. A kilencedik helyre a Arnold első évada fért fel. A lista eheti utolsó helyezettje a tízedik helyre odaférő Manifest lett.

#10

74 Manifest  (2018)

(6)

dráma | misztikus

HBO Max | Netflix

A Montego Air 828-as járata légörvénybe keveredett. A sikeres landolás után nagy kő esik le a legénység és az utasok szívéről. Ekkor azonban rájönnek, hogy a néhány órának... több»

18 180 000 órányi nézettség, 25 hét a listán.
#9

88 Arnold  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger
24 510 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.
#8

dráma

Netflix

Egyesek hibáztatják, mások hősként üdvözlik a Fukusima Daiicsi atomerőmű balesetének érintettjeit, akik halálos, láthatatlan fenyegetéssel néznek szembe: egy példátlan... több»

25 080 000 órányi nézettség, 2 hét a listán.
#7

romantikus

Netflix

A történet egy diplomás orvosról szól, aki háziasszony lett, de úgy döntött, hogy visszatér az orvosi pályára, és egy orvos férjről, aki tökéletes kettős életet folytat.... több»

25 320 000 órányi nézettség, 7 hét a listán.
#6

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Dráma egy anyáról, Young Soonról, aki egész életében a gyermekéért élt, és fiáról, Kang Ho ügyészről, aki egy váratlan baleset következtében amnéziás lesz, és... több»

26 060 000 órányi nézettség, 6 hét a listán.
#5

90 Kopók  (2023)

(5)

akció | dráma | krimi

Netflix

Hogy törleszthessék adósságukat, három vakmerő fiatal beleveti magát a pénzkölcsönzésbe, miközben szembeszállnak a gazdagokkal és a hatalmasokkal, akik a gyengékre vadásznak. több»

27 970 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.
#4

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

42 280 000 órányi nézettség, 3 hét a listán.
#3

60 Kamuprofil  (2023)

(5)

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Camila szexi profilt hoz létre egy társkereső alkalmazáson, a Spice-on, álmai férfiját keresve; és amikor azt hiszi, hogy megtalálta őt, álmai gyorsan rémálommá válnak, és... több»

64 730 000 órányi nézettség, 2 hét a listán.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. több»

76 210 000 órányi nézettség, 1 hét a listán.
#1

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Folytatódik a túlélők története, akik egy olyan világba igyekeznek beilleszkedni, ami már továbblépett nélkülük. több»

78 150 000 órányi nézettség, 8 hét a listán.