Netflix TOP10: Már megint egy sorozatgyilkosra kattantak rá a nézők

Nem állíthatjuk, hogy az elmúlt hónapokban ne tettek volna meg mindent a legnagyobb streamingszolgáltatók, hogy igazán izgalmas tartalommal lássanak el minket. A Netflixen pedig ismét egy “sorozatgyilkosos” sztorira kattantak rá a nézők.

Március kilencedikén debütált a Te negyedik évada, amely úgy tűnik, hogy máris 75,8 millió órányi nézettséget gyűjtött össze. Az új évad a március 6-12. közötti időszakban 86 országban került a Netflix TOP10 legnézettebb tartalma közé.

Visszatért Idris Elba is az új Luther: A lemenő nap krimivel, Jamie Payne rendezése nem mellékesen 65,9 millió óra nézettséget hozott össze, illetve továbbra is népszerű a Nyugaton a helyzet változatlan című háborús film, amely idén négy Oscar-díjat is elnyert.

Chris Rock Szelektív felháborodás című élő standup előadása 17,79 millió óra megtekintéssel még mindig méltó helyet foglalhat el a legnézettebb műsorok között.

Az Outer Banks harmadik évada a február 23-i megjelenése után korábban két egymást követő héten át vezette az angol tévés nézettségi listát, a negyedik helyre esett vissza a 44,58 millió megtekintett órával, ami viszont jelentős visszaesés az előző heti 99 millió rögzített órához képest.

Nem lehet elmenni szó nélkül a Vágyak/Valóság második évada mellett sem. Az első 11 nap alatt a 3. helyen végzett, és 46,72 millió órányi nézettséget ért el. Az MH370: Az eltűnt repülőgép című sorozat a március 8-i debütálását követően 59,88 millió órányi nézettséggel büszkélkedhet.