Nézhetetlen az Aquaman 2? Állítólag megvoltak az első tesztvetítések

A tervek szerint idén decemberben végre megérkezik a mozikba az Aquaman 2, amelynek munkálatait számos körülmény hátráltatta már eddig is, ráadásul úgy tűnik, hogy James Wan rendezése már a tesztvetítéseken is csúnyán elvérzett.

Amber Heard volt férjével, Johnny Deppel folytatott jogi vitája már alapból rontott a film renoméján, a napokban lezajlott tesztvetítéseken pedig a hírek szerint egyáltalán nem voltak megelégedve a nézők azzal, amit láttak. Jeff Sneider tweetje alapján ugyanis arra lehet következtetni, hogy a Jason Momoa főszereplésével készült produkció sem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket, így ez is egy alapos indok arra, hogy a színész a jövőben Lobót alakítja majd az új alapokra helyezett DC filmes univetzumban.

Az ilyen tesztvetítések természetesen épp azt a célt szolgálják, hogy a készítők még mindig ki tudják javítani az adott produkció egyes hiányosságait, ugyanakkor arra is volt már példa a DC berkeiben, hogy egy filmet pozitívan fogadott a közönség a próbavetítéseken, a premiert követően viszont erő visszatetszést váltott ki. Nem is kell túlzottan keresgélni, egy ilyen megjelenés volt például a David Ayer-féle Öngyilkos osztag.

Momoa természetesen egyelőre nem erősítette meg, hogy a jövőben csakugyan más szerepet tölt be a DCEU-ban, az Aquaman 2 “feljavítására” pedig bőven jut idejük a készítőknek.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»