A Mancs őrjárat rajongói örülhetnek: még be sem mutatták a második részt, a Mancs őrjárat: A szuperfilmet, máris zöld utat kapott az újabb folytatás. 

Ez a bejelentés nem sokkal a Mancs őrjárat második része előtt érkezett, amely október 12-én kerül a hazai mozikba. A produkcióhoz olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Kristen BellIain ArmitageJames MarsdenChris RockMckenna GraceTaraji P. Henson és Jimmy Kimmel.

Jennifer Dodge, a Spin Master Entertainment elnöke hangsúlyozta a sorozat alapértékeit és folyamatos népszerűségét, és azt ígérte, hogy a harmadik film egy nagyszerű új kalandot kínál majd. 

Ramsey Naito, a Paramount Animation & Nickelodeon Animation munkatársa szintén lelkesedését fejezte ki a sorozat filmes útjának folytatásával kapcsolatban. 

A harmadik filmet Cal Brunker, a Mancs őrjárat: A film és a hamarosan debütáló folytatás rendezője készíti majd, bár a szereplőgárdát egyelőre nem erősítették meg.

akció | animáció | kaland | vígjáték

Egy rejtélyes meteorit zuhan Kalandvárosra, és rendkívüli képességekkel ruházza fel a Mancsőrjárat csapatának kutyáit. Köztük van Skye is, aki ezt régóta dédelgetett... több»