A június 13-án három epizóddal bemutatkozó A fiúk (The Boys) 4. évada az első négy napban 21%-os nézőszám-növekedést ért el a 3. évad premierjéhez képest, és ezzel a Prime Video 5 legnézettebb tévés évadpremierje közé került.

Ez az Amazon második legnézettebb visszatérő évada a Reacher 2. évada után. Az Egyesült Államokon kívüli nézők 60%-ának köszönhetően Brazíliában, az Egyesült Királyságban és Indiában is jól teljesített.

Ez a globális nézettség ígéretes az ötödik és egyben utolsó évad szempontjából. Az Eric Kripke által fejlesztett, Garth Ennis és Darick Robertson képregénye alapján készült sorozat cselekménye szerint Victoria Neuman közeledik az Ovális Irodához és a Hazafi megszilárdítja a hatalmát.

Ha kíváncsi vagy az új szezonra, a mafabos adatlapról el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | krimi | vígjáték

Victoria Neuman közelebb került az elnöki poszthoz, mint valaha, és a hatalmát megszilárdító Hazafi sakkban tartja őt. Butcher, akinek már csak hónapjai vannak hátra, elvesztette... több»