#10

80 Apafej  (1999)

(36) (7)

dráma | vígjáték

TV-ben (Moziverzum, csütörtök 01:33)

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda,... több»

#9

76 Tökös csaj  (2002)

(23)

fantasy | vígjáték

Disney+

Jessica (Rachel McAdams) népszerű és elkényeztetett lány a suliban, akire sokan irigyek. Ám egy ellopott fülbevalónak köszönhetően másnap reggel egy megnyerő csirkefogó, Clive... több»

#8

szatíra | vígjáték

Deuce Bigalow, az akváriumtisztításból élő szerény és csendes pasas ismét visszatér korábbi foglalkozásához: T.J. Hicks biztatására ismét dzsigolóként kényezteti a női... több»

#7

vígjáték

Priscilla White (Jenna Dewan) a szép és okos elsőéves főiskolás lány kitartóan hisz abban, hogy meg kell őriznie szüzességét leendő férjének. Ezt bőszen hangoztatja is, így... több»

#6

73 Ne szórakozz Zohannal!  (2008)

(24) (7)

vígjáték

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Zohan Dvir (Adam Sandler), az izraeli kommandós kemény, mint a kő. Mindig akcióra kész, és soha nem vall kudarcot, ha a terroristák elleni küzdelemről, vagy a női szívek... több»

#5

67 Lúzer SC  (2006)

(5)

sportfilm | vígjáték

Gus, Richie és Clark három született vesztes, akit gyerekkorában sose vett be a csapatba a többi srác. Egyik nap a baseballpályán megmentik a milliárdos csemetéjét egy csapat... több»

#4

78 Nagyfiúk  (2010)

(59) (6)

vígjáték

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy... több»

#3

69 Kegyenc fegyenc  (2007)

(8) (4)

akció | vígjáték

Stan Mintont (Rob Schneider) a kisstílű szélhámost csalásért elítélik. Agyafúrt ügyvédje segítségével azonban Stannek sikerül némi időt nyernie, így van némi esélye... több»

#2

78 Tök alsó  (1999)

(10) (10)

romantikus | vígjáték

Disney+

Deuce nem vágyik sokra, a medence tisztító férfi boldogan éli a mindennapjait, egészen addig, amíg munkát nem kap egy luxusházban, és meg nem ismerkedik annak playboy... több»

#1

84 Az 50 első randi  (2004)

(83) (9)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen... több»