Robert Downey Jr. nem ért egyet Chris Hemsworth kritikájával

A Thort életre keltő Chris Hemsworth egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a Marvel filmek forgatása során egyre frusztráltabb volt bizonyos körülmények miatt. 

Hemsworth szerint így zajlott a forgatás

"Néha úgy éreztem magam, mint a csapat biztonsági őre" - vallotta be a színész - "Elolvastam mindenki más szövegét, és azt gondoltam: 'Ó, nekik sokkal királyabb dolgaik vannak. Ők jobban szórakoznak. Mit csinál az én karakterem?' Mindig arról szólt, hogy 'Neked van parókád. Neked vannak izmaid. Megvan a jelmezed. Hol van a világítás?' Igen, része vagyok ennek a nagy dolognak, de valószínűleg eléggé pótolható vagyok"."

Downey pedig így reagált erre

Robert Downey Jr. tompítani igyekezett Hemsworth frusztrációját: "Először is, Thort, mint karaktert szuper trükkös volt adaptálni - rengeteg hallgatólagos korlátozás -, de ő és Kenneth Branagh rájöttek, hogyan lépjenek túl rajta, hogyan tegyék őt valahogy átélhetővé, de mégis istenivé.

"Hemsworth szerintem a legösszetettebb pszichéjű közülünk, Bosszúállók közül" - tette hozzá Downey - "Van benne szellemesség és mélység, de ugyanakkor visszafogottság, tűz és szelídség is".

Downey a továbbiakban úgy dicsérte Hemsworthöt és alakítását az MCU-ban, hogy egy "félelmetes kalaptrükk"-höz hasonlította a színészt és jelenlétét.

Van esély rá, hogy Thor és A vasember is visszatérjen?

Bár a Marvel még nem erősítette meg, hogy Downey Vasembere és Hemsworth Thorja visszatér, mindkét színész kifejezte érdeklődését, hogy újra felvegye szuperhős jelmezét.

Hemsworth szeretné megadni a Marvel-rajongóknak azt a Thor-filmet, amit megérdemelnek, miután a 2022-es Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet elszúrták. A színész így nyilatkozott arról a projektről: "Belekeveredtem az improvizációba és az őrültségbe, és önmagam paródiájává váltam".

Downey eközben nyilvánvalóvá tette, hogy biztosan nyitott lenne rá, hogy újra eljátssza Vasembert, még akkor is, ha a karakter meghalt a Bosszúállók: Végjátékban.

"Boldogan. Túlságosan is szerves része a DNS-emnek" - mondta Downey az MCU-ba való visszatérésről - "Ez a szerep engem választott. És nézd, én mindig azt mondom: 'Soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen!'. Ez egy vesztes fogadás. Ő a ház ura. Mindig ő fog nyerni."

...és mi Feige álláspontja?

Ami azt illeti, a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige nem tűnt túlságosan érdekeltnek abban, hogy Downey Vasemberét visszahozzák a mozivászonra, amikor tavaly decemberben a Vanity Fairnek nyilatkozott a témában...

"Megőrizzük azt a pillanatot, és nem nyúlunk hozzá többé" - mondta Feige akkoriban Vasember halálával kapcsolatban - "Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk hosszú éveken át, hogy eljussunk odáig, és soha nem szeretnénk ezt bármilyen módon varázslatos módon visszacsinálni."

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»