Ryan Reynolds jól berúgott, és végre megnézte a legrosszabb filmjét

Tegnap volt Szent Patrik napja, amit a világ számos pontján megünnepelnek az emberek. Így tett milliók kedvenc színésze, Ryan Reynolds is, aki nem akármilyen programot talált ki magának e jeles nap estéjére. Magához vett egy jó pohár koktélt, majd leült megnézni pályafutása talán legrosszabb filmjét – életében először!

Ryan Reynolds ezt a hivatalos Twitter-csatornáján osztotta meg a rajongóival, ahol egyébként az Aviation Gin névre keresztelt ital pontos receptjét is közkincsé tette. És, hogy mit is nézett meg a színész tegnap este? Nem mást, mint a 2011-es Zöld Lámpást.

A DC-mozi olyan rosszul sikerült, hogy abból még a többi DC-film és természetesen maga, Ryan Reynolds is többször viccet csinált már. Ennek fényében az sem meglepő, hogy tíz évig látni sem akarta, most viszont mégis sort kerített rá.

Egyébként a mozival egy másik DC-film premierjére készült fel, ugyanis a Zack Snyder: Az Igazság Ligája épp ma debütál a HBO Maxon. Mikor Ryan Reynolds erről írt a Twitteren, arra nem sokkal később maga, Zack Snyder is reagált. A rendező azt ígérte, hogy legközelebb ő is átruccan barátjához egy üveg bourbonnel.

Ryan Reynolds természetesen kellő iróniával kommentálta végig a saját filmjét, megjegyezve, hogy eddig ő csak a forgatókönyv rá eső részét ismeri, így számára ez most egy igazán izgalmas élmény. Majd hozzátette, hogy szerinte a főhős elég meggondolatlan, de azért szerethető.

És, hogy mi a végső konklúzió? Nos, a színész végül azzal zárta a mozizást, hogy talán csak a pia beszél belőle, de szerintem nem kellett volna tartania a filmtől. Több száz ember dolgozott rajta lelkesen és habár nem tökéletes, azért nem is tragédia. És legközelebb nem vár tíz évet, hogy megnézze.

akció | kaland | sci-fi

Az Univerzum békéjéért felelős Zöld Lámpás alakulat soha nem látott veszéllyen néz szembe, és fennállásuk során első alkalommal kénytelenek bevenni maguk közé egy embert... több»