Sorozatok 2023: A 8 legjobban várt sorozat, amit mindenki látni akar majd idén

Beköszöntött 2023, lassan kiheverjük a bejgli-túladagolást és újult erővel vetjük bele magunkat újra a hétköznapokba. Szerencsére e hétköznapok idén is megannyi ígéretes filmet és sorozatot tartogat a számunkra. Most utóbbiak háza táján nézünk körül egy kicsit. Mutatunk nyolc olyan sorozatot, amelyeket világszerte milliók várnak már tűkön ülve. Akadnak nagy reménységű újdonságok, de akad a listán spin-off is. Lássuk!

#8

68 Citadel  (2023)

(4)

dráma

Amazon Prime Video

A Citadel globális kémügynökség elbukott, és ügynökeinek törölték az emlékeit. Most a Manticore nevű hatalmas szindikátus kerül hatalomra. Vajon a Citadel ügynökei fel... több»

A Marvel-őrület után a Russo-fivérek egy új sorozattal jelentkeznek. Ezúttal a világ minden tájáról összegyűlt kémek lesznek a főszereplők, akik közös küldetésre indulnak. A tervek szerint hasonló modellben épülne fel ez a világ is mint a Marvel-moziverzum, vagyis a fő sorozat mellett az egyes szereplők mind kapnának saját sorozatokat is a jövőben. Egyelőre viszont érjük be a Citadellel, amely valamikor idén debütálhat az Amazon Prime-on.
#7

75 Koppenhágai cowboy  (2022)

(1) (1)

dráma | krimi

Netflix

Egy fiatal hős kalandjait követhetjük nyomon, amikor Miu elmerül Koppenhága bűnözői alvilágában. több»

Nicolas Winding Refn eddig olyan filmeket tett le az asztalra, mint az Elátkozott város trilógia, a Drive - Gázt! vagy a Neon démon. Az utóbbi időben viszont a sorozatok felé fordult, következő ilyen projektje pedig a Koppenhágai cowboy. A történet egy fiatal lányról szól, aki egész életében egy titkos szervezetet szolgált, de most az ősellensége nyomába ered. Ismerve a rendező munkásságát és stílusát, nem mindenkinek fog tetszeni a Netflixen napokon belül rajtoló sorozat, de akinek igen, az imádni fogja.
#6

akció | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.

Hallottál már a Continental hotelről? Igen, az a hotellánc, amelyben John Wick és a többi bérgyilkos megszállni szokott egy-egy megbízatása során. Nos, ez a három kilencven perces epizódból álló minisorozat e lánc történetét fogja elmesélni a fiatal Winstonnal a középpontban. Bár Keanu Reeves érthető okokból (a sorozat a '70-es években játszódik) nem fog szerepelni, azért nem kell majd igazi hollywoodi sztárokat nélkülöznünk, hiszen a főgonoszt Mel Gibson alakítja majd.
#5

73 Ahsoka  (2023)

(15) (3)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

A sorozat a Csillagok háborújának ismert karakterét, Ashoka Tanot mutatja be. Az események a Mandalori sorozat idejében játszódnak majd. több»

Újabb és újabb Star Wars-sorozatokra mindig éhesek a rajongók, és ha az egyik történetesen Ashoka Tanóról szól, akkor még inkább. Már A mandaloriban is igen erősen debütált a karakter (mármintt élőszereplős formában), így kíváncsian várjuk, milyen lesz a sorozat, amit kifejezetten neki szentelnek. A premier a tervek szerint márciusban lesz esedékes. 
#4

dráma | horror | sci-fi

Rick Grimes történetének folytatása a Walking Dead fináléját követően. több»

A 2000-es évek egyik legbefolyásosabb sorozata volt a The Walking Dead. Ennek két főszereplőjére koncentrál ez a spin-off, amelyből megtudhatjuk, hogy miként alakult az élete Ricknek és Michonne-nak. A készítők eredetileg három egész estés moziban gondolkoztak, ebből végül egy hatrészes minisorozat valósul meg idén. Az események az alapsorozat kilencedik és tízedik évadja után játszódnak majd. 
#3

80 Gen V  (2023)

(5) (2)

akció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»

A fiúk az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legnagyobbat szóló sorozata volt, amely megmutatta, milyen is lenne a világ, ha tényleg lennének benne szupererővel rendelkező emberek. Ehhez érkezik az Amazon Prime-ra valamikor idén az első spin-off, amely visszarepít minket ebbe a világba. A főszereplők ezúttal fiatalok, akiket különleges iskolában képeznek, hogy képességeiket irányítani tudják. Miközben a felnőtté válás hétköznapi kihívásaival küzdenek, egymással is versengeniük kell brutális versenyeken.
#2

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki, melynek kezdeti fázisa a Föld csendes inváziója. Premierdátum még nincs, de a Disney+-on keressétek majd a közeljövőben.
#1

77 The Last of Us  (2023)

(18) (5)

akció | dráma | horror | kaland | thriller

HBO Max

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»

A sokat látott Joel és a lázadó tini Ellie útnak indulnak egy elpusztult és veszélyes fertőzöttekkel teli Amerikában, hogy eljussanak egy bázisra, ahol megtalálhatják a világot elpusztító fertőzés ellenszerét. A két epizódot megért videojáték a legjobbak közé tartozik, ezért is övezi nagy várakozás az HBO ebből készült sorozatát. Premier január 15-én az HBO Maxon.