Már csak hetek kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Rodrigo Cortés filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 5 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan új horror érkezik a hazai mozikba Uma Thurman főszereplésével. A színésznőt az utóbbi években nem igazán láthattuk a vásznon, így természetesen kíváncsian várjuk a visszatérését.

A produkciót Chris Sparling és Michael Goldbach forgatókönyve alapján Rodrigo Cortés rendezte (Élve eltemetve, A gyilkos médium), míg a főbb szerepeket Uma Thurman, Isabelle Fuhrman, AnnaSophia Robb, Taylor Russell, Kirsty Mitchell, Noah Silver és Rosie Day alakítják.

Íme tehát 5 tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A Sötét folyosók a rendező Rodrigo Cortés azon kevés filmje közé tartozik, melynek nem ő írta a forgatókönyvét.
  • A Sötét folyosók Lois Duncan azonos című regényének adaptációja.
  • A Sötét folyosók forgatása 2016. októberében kezdődött meg Barcelonában. A stáb négy hétig dolgozott a spanyol fővárosban, majd további két hetet forgattak a Kanári-szigeteken. A munkálatok 2016. decemberében értek véget.
  • A film a tengerentúlon 2018. augusztus 17-én debütált a mozikban, de ezzel egy időben a VOD-szolgáltatók kínálatából is elérhetővé vált.
  • A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A Sötét folyosó jelenleg 50 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

Hazai premierdátum: 2018.10.11.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: