Star Wars: Saját filmet kap Grogu és a mandalóri, megvan a rendező is!

Az év egyik legnagyobb híre máris megvan! Ennél egy ideig biztos nem lesz nagyobb visszhangot kiváltó újdonság a filmvilágban!

Hogy miről beszélünk? Arról, hogy Baby Yoda bizony érkezik a mozikba! Jon Favreau (az MCU Happy Hoganje) új Star Wars-filmet rendez, ami egyelőre a The Mandalorian & Grogu címen fut és még ebben az évben megkezdik a gyártását!

„Szerettem történeteket mesélni, amelyek a George Lucas által létrehozott gazdag világban játszódnak” - nyilatkozta Favreau - „Rendkívül izgalmas az a lehetőség, hogy a mandalorit és tanítványát, Grogut a mozivászonra is elvihetjük.”

Favreau volt az, aki megalkotta a Disney+ számára a The Mandalorian című sorozatot, amely egy sisakot viselő fejvadászt követ - #thisistheway - (akit Pedro Pascal alakít), aki valószerűtlenül szeretetteljes, kissé fura, de imádnivaló apa-fiú kapcsolatba keveredik a mindenki által csak Baby Yodaként emlegetett Groguval. (...és, aminek kapcsán Pascalra ráragadt az #internetdaddy név is - #lol)

Egyelőre nem egyértelmű, hogy a készülő film hogyan illeszkedik majd az élőszereplős sorozat idővonalába, amely három évadot ért meg eddig, és amely negyedik évadát épp fejlesztik.

A The Mandalorian & Grogu az első készülő Star Wars-film a 2019-es Star Wars: Skywalker kora óta. Az elmúlt években az SW világ "csak" sorozatokkal örvendeztette meg rajongóit, akik már nagyon várták, mikor ülhetnek be újra a mozikba egy vérbeli Star Wars kalandra.

Favreau Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm elnökével és az Ahsoka alkotójával, Dave Filonival közösen készíti a most bejelentett projektet. 

„Jon Favreau és Dave Filoni két új és szeretett karaktert vezetett be a Star Warsba, és ez az új sztori tökéletesen illik a mozivásznakra is” – nyilatkozta Kennedy a készülő film kapcsán.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»