Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (augusztus 28-szeptember 3.)

Milyen újdonságokat nézhetünk még így a nyár utolsó napjaiban a hazánkban elérhető streamingszolgáltatóknál? Igyekszünk erre a kérdésre választ adni soron következő listánkban. Az itt felsorolt filmek és sorozatok egyfajta válogatást képeznek a következő hét legizgalmasabb újdonságaiból, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden filmet és sorozatok egy kattintással lejátszhattok weboldalunkról is, természetesen a tartalmak megtekintéséhez előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#4

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

A One Piece egy kalandsorozat, amelyet Matt Owens és Steven Maeda fejlesztett a Netflix számára. A sorozat Eiichiro Oda 1997-ben megjelent, azonos című japán mangasorozatának élőszereplős adaptációja. A Kaji Productions, a Tomorrow Studios és a Shueisha (akik a mangát is kiadják) készítették. A sorozatban olyan színészek játszanak, mint Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson és Taz Skylar. A történetben Monkey D. Luffy, a fiatal kalózkapitány a legendás kincs keresésére indul megbízható, ám annál inkább szedett-vedett csapatával.
#3

77 Könnyű nőcske  (2010)

(36) (12)

dráma | romantikus | szatíra | vígjáték

HBO Max

Olive nem túl népszerű az iskolában, de egy véletlen félreértés, és egy gyorsan terjedő pletyka miatt a figyelem középpontjába kerül. A pletyka szerint ugyanis szexuális... több»

A Könnyű nőcske egy romantikus vígjáték, amelyet Will Gluck rendezett, Bert V. Royal írt, a főszerepekben Emma Stone, Stanley Tucci, Patricia Clarkson, Thomas Haden Church, Dan Byrd, Penn Badgley, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Aly Michalka, Malcolm McDowell és Amanda Bynes láthatóak. A forgatókönyvet részben Nathaniel Hawthorne 1850-es A skarlát betű című regénye ihlette. A történetben egy középiskolás lányt ismerhetünk meg, akit egy véletlen pletyka a középpontba helyez, és nemsokára már ő maga terjeszti az álhíreket.
#2

70 Az Idő Kereke  (2021)

(8) (2)

fantasy | kaland

Amazon Prime Video

Egy olyan világban, ahol létezik a mágia, csak néhányan képesek használni. Moiraine öt fiatal férfival és nővel találkozik, ami egy veszélyes, egész világra szóló kalandot... több»

A Robert Jordan bestseller regényei alapján készült fantasy-sorozat második évadának első három epizódját szeptember 1-jén mutatják be világszerte. A második évadot Csehországban, Marokkóban és Olaszországban forgatták, a főszerepekben Rosamund Pike, Daniel Henney, Josha Stradowski, Zoë Robins, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Dónal Finn és Ceara Coveney láthatóak. A történetben Randnek uralnia kell erejét és kifejleszteni azokat a képességeket, amelyek már annyi embert megőrjítettek előtte, és Moiraine úgy véli, hogy ő az újjászületett sárkány, ami azt jelenti, hogy hatalmában állna vagy megmenteni a világot, vagy elpusztítani azt.
#1

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»

A galaxis őrzői harmadik része, amely A galaxis őrzői (2014) és A galaxis őrzői 2. (2017) folytatása, és a Marvel Moziverzum (MCU) 32. filmje. A filmet James Gunn írta és rendezte, a szereplőgárdában Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Will Poulter, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Linda Cardellini, Nathan Fillion és Sylvester Stallone is látható. A filmben a csapat küldetésre indul, hogy megvédjék Mordályt (Cooper) az Evolúció Mesterétől(Iwuji).