Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (február 6-12)

Mint minden héten, most is végigvesszük, mire számíthatunk a következő héten a streaming premiereket illetően. A következő listában összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyekről nem érdemes lemaradnotok a napokban. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz a weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Ally utazása során minden korábbi döntését megkérdőjelezi, az út során ráadásul találkozik egy fiatal nővel, Cassidyvel, aki mellett úgy érzi, újra az a férfi tud lenni,... több»

A hamarosan bemutatásra kerülő amerikai romantikus vígjátékot Dave Franco rendezte. A film főszereplői Alison Brie, Jay Ellis és Kiersey Clemons. A munkamániás Ally a szülővárosába tett kiránduláson újra találkozik volt barátjával, Seannal, melynek következtében megkérdőjelezi az életével kapcsolatos döntéseit. Ez az érzés csak fokozódik, amikor találkozik Cassidyvel, egy fiatalabb nővel, aki arra az emberre emlékezteti, aki valaha volt.
#4

dokumentum | krimi

Disney+

A Sarah Lawrence College egykori diákjai 2010-ben Larry Ray befolyása alá kerültek, ami az agykontroll és a manipuláció szembeszökő példája volt. több»

A dokumentumfilm Zachary Heinzerling rendezésében készült, és Larry Ray, valamint a Sarah Lawrence College-i szekta történetét dolgozza fel. Larry áldozatai szólalnak meg a sorozatban, akik elmesélik, hogyan álltak tíz évig a férfi befolyása alatt. A történet 2010-ben vette kezdetét, amikor megalakult a szekta, és csak a közelmúltban bomlott fel, amikor a tagjai megtalálták saját útjukat a túlélés felé.
#3

akció | animáció | rövidfilm

HBO Max

Harley és Ivy az első közös Valentin-napjukat ünneplik. A szedett-vedett csapat többi tagját is követheted, és megtudhatod, hogyan töltik az év legbohókásabb,... több»

A Valentin-nap az év legromantikusabb napja, természetesen Gotham bűnözői számára is. Harley Quinn-nek ez egy remek alkalom arra, hogy párjával, Méregcsókkal, giccses és túlzottan romantikus napot szervezzenek. Rajtuk kívül Bane is megpróbálja megtalálni a szerelmet, de Flash megjelenik egy rövid románc erejéig, valamint Rébusz is szerelmet vall.
#2

romantikus | vígjáték

Netflix

Két távkapcsolatban élő jóbarát megváltoztatja egymás életét, amikor a lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy... több»

Valentin-napra egy új romantikus vígjáték érkezik Reese Witherspoon és Ashton Kutcher főszereplésével. A történetben két jóbarátot ismerhetünk meg - a nő szeretné megvalósítani régi álmát, ezalatt férfi szívesen vigyáz a tini fiára. Aline Brosh McKenna az író, rendező és producer is. Witherspoon és Kutcher mellett a filmben szerepel még Jesse Williams, Steve Zahn, Tig Nataro, Zoe Chao és Griffin Matthews.
#1

70 Beugró a Paradicsomba  (2022)

(20) (3)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A film története Wren Butlert, a Chicagói Egyetem friss diplomását követi nyomon, aki elkíséri legjobb barátnőjét, Lilyt vakációzni Balira. Nem sokkal megérkezésük után Lily... több»

A Beugró a paradicsomba egy romantikus vígjáték George Clooney és Julia Roberts főszereplésével, akik egy elvált házaspárt alakítanak és összefognak, hogy szabotálják lányuk közelgő esküvőjét Balin. A filmet Ol Parker rendezte, a forgatókönyvet Parker és Daniel Pipski írta, a főszerepekben pedig Kaitlyn Dever, Billie Catherine Lourd, Maxime Bouttier és Lucas Bravo látható.