Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (március 27 - április 2.)

Ahogy azt már megszokhattátok, a hét utolsó napján készítünk egy kisebb válogatást, hogy milyen premiereket is várhatunk a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. Most sem okoznak csalódást, hiszen a Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Prime Video és a Telekom TV GO izgalmas tartalmakkal szórakoztatnak majd minket az elkövetkező napokban. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

50 A hatalom  (2023)

(1)

dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy csapat tizenéves lány rejtélyes módon különleges képességre tesz szert, amely lehetővé teszi számukra, hogy akaratuk szerint áramütést mérjenek az emberekre. több»

A The Power egy brit sci-fi sorozat, amelyet Raelle Tucker, Naomi Alderman és Sarah Quintrell készítettek az Amazon Prime Video számára, és Alderman 2016-ban megjelent, azonos című regénye szolgáltatta az alapötletet. A sorozat világa a mi világunk, egy csavartól eltekintve. Hirtelen és minden figyelmeztetés nélkül a világ összes tinédzser lányban kifejlődik az a képesség, hogy akaratuk szerint áramütést mérjenek az emberekre. Ez a képesség örökletes, veleszületett, és nem lehet elvenni tőlük.
#5

51 Nyolc ezüstért  (2021)

(3)

dráma | fantasy | horror | misztikus

SkyShowtime | Telekom TVGO

A 19. századi Franciaországban egy kis falu lakóit hátborzongató természetfeletti jelenség fenyegeti. John McBride, a patológus érkezik a városba, hogy kivizsgálja a veszélyt,... több»

A The Cursed egy gótikus horrorfilm, amelyet Sean Ellis rendezett és írt. A film főszereplői Boyd Holbrook, Kelly Reilly, Alistair Petrie és Roxane Duran. A film premierje a 2021-es Sundance Filmfesztiválon, ahol Eight for Silver címmel mutatták be. A történetben a somme-i csata idején egy sebesült francia századost három, hasán lévő golyó okozta sebbel visznek be egy orvosi sátorba. A műtét során a hadsereg sebésze felfedez és eltávolít egy további negyedik, ezüstből készült, nem német tervezésű golyót.
#4

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

A Netflix egyik legnagyobb vígjátéka visszatér a régóta várt folytatással, amelyben Adam Sandler és Jennifer Aniston a főszereplők. A nyomozópáros, Audrey és Nick Spitz véletlenül újabb rejtélybe keveredik, miután haverjukat elrabolják a saját esküvőjén.
#3

70 Rokonság  (2022)

(2)

dráma | fantasy | történelmi

Disney+

Egy fiatal, feltörekvő írónő titkokat fedez fel családja múltjáról, amikor rejtélyes módon egy 19. századi ültetvényre kerül. több»

A sci-fi sorozatot Branden Jacobs-Jenkins készítette Octavia E. Butler 1979-ben megjelent azonos című regénye alapján. A történet szerint Dana épp Los Angelesbe költözött, hogy egyetlen megmaradt családtagja, Denise nénikéje közelében alakítson ki egy új életet, amikor visszarepül az időben a 19. századba.
#2

dráma

HBO Max

A Waystar Royco eladása Lukas Matsson számára egyre közelebb kerül. A felszámolás kilátásba helyezése családi szakadást okoz a Royok között, akik előre látják, milyen lesz... több»

Amikor a sorozat harmadik évada véget ért, az HBO már megerősítette, hogy 2023-ban visszatér a negyedik évaddal. A 10 epizódból álló új évadban a progresszív technológiai mogul, Lukas Matsson egyre közelebb kerül a Waystar Royco médiakonglomerátum eladásához - olvasható az új évad szinopszisában. Figyelem, ez az utolsó szezon!
#1

86 Tetris  (2023)

(8) (18)

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

Apple TV+

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videojátékát a... több»

A Tetris egy életrajzi drámafilm, melyet Jon S. Baird rendezett és Noah Pink írt. A film főszereplői Taron Egerton és Toby Jones. A film a Tetris szellemi tulajdonjogainak megszerzéséért folytatott, nagy tétekkel járó jogi csatáinak igaz története.