Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (december 5-11)

A következő héten is lesz miből válogatni a streaminszolgáltatók kínálatát illetően. Az HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+, Disney+ és a Telekom TV GO is izgalmas premierekkel készülnek. A soron következő listában összeválogattuk a legérdekesebb produkciókat, amelyeket a jövő héttől nézhetünk. Minden film és sorozat elérhető lesz egy kattintással weboldalunról is, természetesen megtekintésükhöz előfizzetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

családi | dráma | kaland

HBO Max

Lyra, a prófécia gyermeke és Will, a tőr hordozója egy olyan helyre indulnak, ahonnan még senki sem tért vissza. Ahogy Lyra apja, Asriel háborúja a Hatóság ellen a végéhez... több»

Az Úr sötét anyagai most már harmadik alkalommal tér vissza a képernyőkre és a harmadik évad lesz egyben az utolsó is. James McAvoy és Dafne Keen visszatérnek szereplőkként és az előbbi egy hadsereget igyekszik összeverbuválni, hogy egyszer és mindekorra leszámoljon a sorozat főgonoszával.
#6

68 A gazember  (2022)

vígjáték

Amazon Prime Video

A sorozat története egy Nino Scotellaro nevű szicíliai ügyész körül forog, aki egész életét a maffia elleni harcnak szentelte, majd azzal vádolják meg és ítélik el, hogy ő... több»

Egy Olaszországból érkező sorozat, amiben egy szicíliai ügyész történetét ismerhetjük meg. Az egész életét a maffia elleni harcnak szentelte, végül őt magát is megvádolják azzal, hogy maffiózókkal dolgozott együtt.
#5

78 Emancipáció  (2022)

(5) (2)

akció | thriller

Apple TV+

Egy szökött rabszolga a louisianai mocsarakon keresztül gyötrelmes úton menekül az őt majdnem megölő ültetvénytulajdonosok elől. több»

Az Emancipáció egy amerikai történelmi film, amelyet Antoine Fuqua rendezett és William N. Collage írt. A film Gordon (a filmben "Peter" néven szerepel), egy volt rabszolga igaz történetén alapszik. 1863-ban világszerte közzétettek fényképeket a férfi eltorzult hátáról, amit a korbácsolások teljesen eltorzítottak. Ez végül az abolicionista mozgalomnak bizonyítékot szolgáltatott az amerikai rabszolgaság kegyetlenségéről. A film főszereplői Will Smith, Ben Foster és Charmaine Bingwa.
#4

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

Nick Daley habozik, hogy újra múzeumi éjjeliőr legyen, Kahmunrah pedig visszatér, hogy meghódítsa a világot. több»

Az Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér című animációs filmet Matt Danner rendezte, a forgatókönyvet Ray DeLaurentis és William Schifrin írták. Az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka folytatása, a franchise első animációs filmje és összességében a negyedik rész. A film Nick Daley-t, Larry Daley fiát követi nyomon, aki éjszakai őr lesz a Természettudományi Múzeumban; a filmben újra találkozhatunk Kahmunrah alakjával, aki a második film főgonosza volt.
#3

81 Pinokkió  (2022)

(7) (3)

animáció | családi | dráma | fantasy | musical

Netflix

A klasszikus mese sötét hangulatú animációs változata az ikonikus rendező, Guillermo del Toro tolmácsolásában. több»

Guillermo del Toro zseniális elméjéből érkezik egy gyerekmese új stop-motion animációs adaptációja, amely eddig a Disney jóvoltából volt főleg elérhető a nézők számára. A filmet a mese sötétebb változataként írják le, de hatalmas szinkronszereplőgárda, köztük Ewan McGregor, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz és Ron Perlman is szerepel benne.
#2

60 Fenevad  (2022)

(20) (18)

dráma | horror | kaland | thriller

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

Egy apa és két tizenéves lánya egy oroszlán célpontjává válik. Az apának be kell bizonyítania, hogy a szavannának csak egy csúcsragadozója van, az pedig nem más, mint ő. A... több»

A Fenevad egy amerikai akcióhorrorfilm, amelyet Baltasar Kormákur rendezett Ryan Engle forgatókönyvéből, Jaime Primak Sullivan története alapján. A film főszereplői Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries és Sharlto Copley. A film egy megözvegyült apát és két tinédzser lányát követi nyomon, akik egy dél-afrikai vadrezervátumba látogatnak, de meg kell küzdeniük a túlélésért, amikor egy gonosz, emberölő oroszlán megtámadja őket, akinek olthatatlan az étvágya az emberhús iránt.
#1

61 Cyrano  (2021)

(2) (6)

dráma | musical | romantikus

HBO Max

Lebilincselő musical egy szerelmi háromszög kibontakozásáról Cyrano, a francia hadsereg egy tisztje, a gyönyörű Roxanne és egy fiatal kadét, Christian között. Cyrano... több»

A Cyrano egy 2021-es zenés romantikus dráma Joe Wright rendezésében és Erica Schmidt forgatókönyvével. Schmidt 2018-as, azonos című színpadi musicalje alapján készült, ami Edmond Rostand 1897-es Cyrano de Bergerac nevű színdarabjának adaptációja. A film főszereplői Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison és Ben Mendelsohn.