Idén nyáron végre megérkezik a hazai mozikba a Szerelem és mennydörgés, bár kétség sem fér hozzá, hogy az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

Ezt a csendet pedig most maga Chris Hemsworth törte meg, ha a hihetünk az MCU sztárjának, akkor ugyanis a Thor negyedik része minden korábbi epizódot felülmúl majd, ráadásul az első előzetes sem várat már magára sokáig.

“Néhány hosszú interjú a sajtónak a Szerelem és mennydörgésről ezzel a két csodálatos emberrel. Egy nap tele őrültséggel és vidámsággal. Készüljetek fel, emberek, ez a film vad lesz!!!” - írja Hemsworth az Instagramon megosztott friss fotó mellett, amelyen ő, a film rendezője, Taika Waititi és Tessa Thompson láthatók.

A Thor 4 promója tehát hivatalosan is kezdetét vette, így rövidesen egész biztosan egyre több információ lát majd napvilágot az előttünk álló időszakban, bár arra aligha lehet mentséget találni, hogy a készítők mostanáig egyetlen egy előzetest sem mutattak be. Mindez persze csak fokozta a rajongók várakozását, amire lehet is okuk, hiszen Hemsworth és Thompson mellett Natalie Portman is visszatér Jane Foster szerepében, a film főgonoszát, Gorrt pedig Christian Bale alakítja majd.

Érdemes lesz tehát követni a következő hetekben a Szerelem és mennydörgés promóját, a filmre pedig július 7-ig kell várnunk csupán.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a... több»