A napokban került megrendezésre az Indian Anthem Launch, amely eseményen Anthony Russo és Joe Russo több érdekes információt is elhintett a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban.

Az egyik ilyen legérdekesebb hír talán Pókembert alakító Tom Holland sorsa, akinek úgy tűnik csakugyan próbára tette a tehetségét a Végjáték forgatása. A rendezőpáros ugyanis nem juttatta el számára a készülő produkció forgatókönyvét.

Alighanem jó oka volt erre az alkotóknak, mind a nézők, mind pedig a szakma körében ugyanis Holland reputációja megingott, amikor több alkalommal is elszólta magát a készülő Marvel filmek cselekményével kapcsolatban.

Az egyik ilyen legemlékezetesebb pillanat volt, amikor a Végtelen háború egyik bemutatóestjén közvetlenül a vetítés előtt Holland kisétált a közönség elé, és bejelentette, hogy „Ne aggódjatok, életben vagyok.”

Maga a rendezőpáros is megerősítette a hírt, hogy a fiatal színész csupán a saját szövegét kapta meg a forgatókönyvből, de olyan formátumban, hogy Holland számára az sem derül ki, éppen kivel folyat dialógust.

Arról, hogy miként is sikerült megküzdenie Tom Hollandnak a szereppel a Bosszúállók: Végjátékban a hazai nézők ez év április 25-én győződhetnek meg.