TOP3 Magyarország: Ezek MOST a legnépszerűbb filmek a hazai nézők körében (mindhárom a Netflixen nézhető)

Erős nézettségi mutatókkal és persze izgalmas megjelenésekkel zárta a Netflix az elmúlt évet, amelyet nagyon úgy tűnik, hogy sikerült áthúznia 2023-ra is is. 

A streamingszolgáltató továbbra is hozza azt, amit az előfizetők okkal várnak elő tőle. Alábbi listánkon összegyűjtöttük azt a három megjelenést, amely a hazai nézők körében is a legnépszerűbbeknek számítanak.

1. 7 nő és egy rejtély

Nem kérdés, hogy Alessandro Genovesi krimije már decemberben is népszerűnek számított, hiszen mindent tud, amelyet a műfaj rajongói igazán elvárnak ettől a műfajtól. A film 64 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a Mafabon, portálunkon nem mellékesen 31093 megtekintést kapott az adatlapja.

krimi | vígjáték

7 nő egy rejtélyes gyilkossággal szemben találja magát. Ki az elkövető, és mi volt az indíték? több»

2. Isten útjai kifürkészhetetlenek

A film már legutóbbi összeállításunkban is stabil helyet foglalt el, ezúttal 28605-en keresték fel az adatlapját a Mafabon. Oriol Paulo rendezése szinte a “semmiből” érkezett a megjelenésekor és nagyon hamar a Netflix egyik legnépszerűbb tartalommá lépett elő.

misztikus

A történet egy pszichiátriai osztályra bejelentkező nőt követ nyomon, aki egy gyilkossági ügyben nyomoz.

3. Fehér zaj

Noah Baumbach kétségtelenül sikeresebb produkciókkal is rukkolt már elő, a Házassági történet, rendezője és írója nem igazán hozta azt a Fehér zajjal, amire a legtöbben számítottak tőle. Persze nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy idén érkezik a mozikba a Barbie, amelynek forgatókönyvén ő maga is dolgozott. A Fehér zaj mindenesetre a harmadik legnépszerűbb produkció a Mafabon, a film adatlapját 21659-en keresték fel.

45 Fehér zaj  (2022)

dráma | misztikus

A White Noise egy kortárs amerikai család kísérleteit mutatja be a mindennapi élet hétköznapi konfliktusainak kezelésére, miközben a szerelem, a halál és a boldogság... több»