Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 20-26)

Mégis mennyi minden férhet bele egy hétbe? A Netflix bizonyítja, hogy műfajok tekintetében szinte minden - a következő napokban számíthatunk dokumentumfilmekre, vígjátékokra, valóságshow-ra, animációra, drámákra és romantikára is, ami a legfrissebb premiereket illeti. Listánkban a Netflix legújabb eredeti produkcióira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz a weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#7

valóságshow

Netflix

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen
456 játékos vesz részt a versenyben, hogy 4,56 millió dolláros, életet megváltoztató jutalomért küzdjenek. Miközben az eredeti műsor által inspirált játékokban - valamint meglepő új kihívásokban - versenyeznek, stratégiáik, szövetségeik és jellemük próbatétel elé kerül, miközben körülöttük egyre fogyatkoznak a versenytársak.
#6

dráma | romantikus

Netflix

New York, szerelem és második esélyek... Serin, akinek a poggyászát egy másik utas elvitte, a New York-i JFK nemzetközi repülőtéren keresztezi Mehmet útját. Az eltűnt poggyászt... több»

A film egy történet New Yorkról, szerelemről és második esélyekről... Serin és Mehmet, akik véletlenül találkoznak a repülőtéren, amikor Isztambulból New Yorkba tartanak, egy felejthetetlen, izgalmakkal, vágyakkal és kísértésekkel teli éjszakába keverednek New Yorkban. Miközben életük legszebb pillanatait töltik együtt, egyetlen probléma merül fel: mindketten házasok.
#5

52 Elena tudja  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Elena a lánya, Rita hirtelen haláláért felelős személyt keresi. Mivel nem tud olyan válaszokat kapni, amelyek segítenek megérteni a történteket, ő maga indítja el a nyomozást.... több»

Elena keresi a lánya, Rita hirtelen haláláért felelős személyt. Annak ellenére, hogy halálos betegséget diagnosztizáltak nála, a nyomozó szerepét vállalja, amikor nem kap válaszokat. Lánya egyik régi barátnőjének segítségét kérve vonattal utazik a külvárosból a fővárosba. Miközben az igazságot keresi, az emlékek elkerülhetetlenül arra kényszerítik, hogy szembesüljön azzal, milyen anya volt.
#4

dráma | krimi | thriller

Netflix

A Sandell család egy átlagos család: Adam pap, Ulrika ügyvéd és van egy 19 éves lányuk, Stella. Látszólag tökéletes életet élnek Lundban, egy fényes lakótelepi külvárosban.... több»

Sandellék egy átlagos család: Adam pap, Ulrika ügyvéd és van egy 19 éves lányuk, Stella. Látszólag tökéletes életet élnek Lund fényes külvárosában. Egy nap minden megváltozik, amikor Stella gyilkossággal vádolva előzetes letartóztatásba kerül. Összetört szülei nem tudják, mit tegyenek. Mi történt? Mindenáron segíteni akarnak Stellán, de vajon ismerik-e igazán a lányukat? Vagy egymást?
#3

70 Az én démonom  (2023)

(1)

animáció | fantasy | kaland

Netflix

Egy nukleáris robbanás a Földön egy hasadékot hoz létre, amely átfedésben van a pokollal, és pusztító mennyiségű porszennyezést eredményez. A világ káoszába keveredik az... több»

Rendező: Nat Yoswatananont
A feltörekvő thaiföldi produkciós cég, a Studio Igloo életre kelti egy fiú és egy démongyerek kalandjait Hirotaka Adachi (aka Otsuichi) történetében. A közeljövőben egy nukleáris robbanás következtében a Föld egy pillanatra átfedésbe kerül a pokollal, és pokoli homokviharokkal szennyezi a levegőt. Kento, egy általános iskolás, aki Tokió belvárosában él, talál egy vörös homokszemet az erdőben, akiből démon lesz, akit Annának nevez el. Ők ketten boldogan élnek együtt egészen addig, amíg az emberek gyűlölni kezdik és megpróbálják megölni Annát. Kento meg akarja védeni a daimónt, de amikor az édesanyját szerencsétlen baleset éri, Kento és Anna nagy kalandra indulnak, hogy megmentsék őt.
#2

dokumentum

Netflix

A rasszista fogalmak gyökereinek és fejlődésének feltárása az Egyesült Államokban a mai társadalom megértése érdekében. több»

Az Oscar-díjas Roger Ross Williams rendező Dr. Ibram X. Kendi New York Times bestsellerét hozza el a képernyőinkre. Dr. Kendi 2016-ban megjelent, National Book Award-díjas írása a feketeellenes rasszista eszmék teljes történetét és az amerikai történelem során gyakorolt elképesztő hatalmukat mutatja be. Williams dokumentumfilm-adaptációja innovatív animációs eljárást alkalmaz, amely az élő szereplőket a korszak művészetével ötvözi, hogy megvilágítsa a jól ismert és homályos, történelmi és kortárs alakokat, illetve pillanatokat egyaránt. Vezető női tudósok és aktivisták, mint Dr. Angela Davis, Honorée Fanonne Jeffers, Brittany Packnett Cunningham, Dr. Jennifer L. Morgan és Dr. Kendi vezetik végig a nézőket azon, hogyan alakultak ki és rögzültek az amerikai kultúrában a rasszista elemek és képek.
#1

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

A színész és komikus Adam Sandler egy klasszikus felnőtté válási történetet mutat be a legújabb animációs filmjében, amely az osztálytermi állat szemszögéből mutatja be az általános iskola utolsó évét. A fáradt 74 éves gyík, Leo (Sandler) évtizedek óta ugyanabban a floridai osztályteremben ragadt terráriumi társával, a teknőssel (Bill Burr). Amikor megtudja, hogy már csak egy éve van hátra, azt tervezi, hogy megszökik, hogy megtapasztalja a kinti életet, ám ehelyett belekeveredik a szorongó diákok problémáiba - köztük egy lehetetlenül gonosz helyettesítő tanárba. Végül ez lesz a legfurcsább, de leghálásabb bakancslista...