Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 25-október 1)

Igazi premieráradattal vár minket a Netflix a jövő héten. Rengeteg új produkció érkezik a streamingszolgáltató kínálatába olyan sztárokkal a fedélzeten, mint Benicio del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Ben Kingsley és Dev Patel. Listánkban összeválogattuk a Netflix eredeti tartalmait, amelyekre a napokban számíthatunk, de a teljes kínálatot itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#8

56 Sehol  (2023)

(23)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»

Mia egy terhes nő, aki férjével együtt egy tengeri konténerben rejtőzve menekül egy totalitárius országból. Miután erőszakkal elválasztják párjától, a túlélésért kell küzdenie, amikor egy heves vihar a tengerbe sodorja. Egyedül és sodródva az óceán közepén Miának nehéz döntésekkel kell szembenéznie, hogy megmentse lánya életét és újra megtalálja szerelmét.
#7

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A trópusokon repülő pilóta beleszeret abba a férfiba, akit azért küldtek, hogy tönkretegye az üzletét. több»

Dana Randall a festői Far North Queenslandben található Fullerton Airways nonprofit légitársaság rendkívül elkötelezett pilótája. Édesapjával, Jeff-fel és szerelő barátnőjével, Nikkivel együtt dolgozik a kis csapat, hogy a helyi szigeti közösségek számára nélkülözhetetlen légi szolgáltatásokat nyújtsanak. Amikor a londoni ITCM Financial képviselőjét, Williamet a Fullerton Airwayshez küldik, hogy vizsgálja felül a szervezet pénzügyeit, Dana üdvözli őt, mivel tisztában van vele, hogy nagyban függnek a cég támogatásától. Amit Dana nem tud, az az, hogy William ellenőrzése a vállalkozás pénzügyi nehézségeinek igazolására és a bezárásra való felkészülésre irányul. Ahogy William időt tölt Dana és a szigetközösség körében, a hűsége törést szenved. Belezúg Danába, és az érzés kölcsönösnek tűnik... egészen addig, amíg a lány véletlenül rá nem jön a férfi valódi céljaira.
#6

62 UFO-észlelések  (2023)

(1)

dokumentum | történelmi

Netflix

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. több»

Az UFO-észlelések, amelyet Yon Motskin rendezett, és amelynek produceri teendőit az Amblin Television, az Emmy-díjas Boardwalk Pictures és a Vice Studios látta el, egy négyrészes sorozat, amely a világot járva négy rendkívüli igaz történetet tár fel, amelyekben földöntúli jelenségekkel való találkozásokról szólnak. Minden egyes filmszerű és mélyen kutatott epizód egyetlen történetet mesél el: furcsa fények az égen Texas kisvárosa felett; tengeralattjáró űrhajók, amelyek egy walesi tengerparti falut kísértenek; idegenek találkozása iskolásokkal Zimbabwében; nem emberi intelligencia, amely állítólag beavatkozik egy japán atomerőmű működésébe.
#5

dráma | romantikus

Netflix

Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott, az alkoholban keresi a feledést. Egy külvárosi kocsmában történt verekedés során súlyosan megsebesül a fején,... több»

Univerzális történet egy elismert sebészprofesszorról, Rafal Wilczurról, akit a felesége elhagyott, rablás áldozatává válik, és sérülései következtében elveszíti az emlékezetét. A film Tadeusz Dołęga-Mostowicz "Znachor" [A kuruzsló] című ikonikus lengyel regénye alapján készült.
#4

dráma | krimi

Netflix

Két évvel a halállal való összeütközése után Demba megpróbálja megváltoztatni az életét, és ellenáll a bosszúvágynak. Noumouké a rivális városrészek közötti... több»

Két évvel a halállal való összeütközése után Demba megpróbálja megváltoztatni az életét, és ellenáll a bosszúvágynak. Noumouké a rivális városrészek közötti verekedésekbe keveredik, Soulaymaan pedig meggyőződése és ambíciói között hánykolódva teszi meg első lépéseit ügyvédként. Vajon a három testvér ellen tud-e állni az erőszakhullámnak és a rájuk zúduló brutális eseményeknek?
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»

Franciaország, 1792 - a francia forradalom csúcspontja. Nyugat-Franciaország egy távoli részén az ellenforradalmi arisztokrácia szövetséget kötött egy félelmetes vámpírmessiással, aki azt ígéri, hogy "megeszi a Napot", és vámpírokból és lidércekből álló sereget szabadít a forradalom leverésére és az emberiség leigázására. Annette, egy karibi varázslónő felkeresi Richter Belmontot, a régóta legendás vámpírvadász család utolsó leszármazottját, hogy álljon az ellenállás élére.
#2

dráma | kaland | rövidfilm | vígjáték

Netflix

Többféle történet főszereplője Henry Sugar, aki egy ellopott könyv segítségével képes átlátni a tárgyakon és megjósolni a jövőt. több»

Roald Dahl közkedvelt története egy gazdag emberről, aki hall egy gururól, aki a szeme használata nélkül is lát, majd elindul, hogy elsajátítsa ezt a képességet, hogy csalni tudjon a szerencsejátékban.
#1

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Egy fiatal ingatlanügynök brutális meggyilkolását követően egy megrögzött nyomozó megpróbálja kideríteni az igazságot egy olyan ügyben, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és ezzel saját életének illúzióit is lerombolja.