Újdonságok a Netflixen a héten: 6 premierfilm és sorozat, amit ne tévessz szem elől!

Bár nálunk ez a hét valamivel rövidebb a megszokottnál a mögöttünk hagyott hosszú hétvége miatt, ez nincs hatással a Netflixre, ahol továbbra is szinte minden napra jut valamilyen izgalmas új premier. Most hat filmet és sorozatot mutatunk nektek, amelyekre ezen a héten – már ma is – érdemes lehet odafigyelnetek.

#6

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy posztapokaliptikus világban hat katonának egy titkos küldetés során egy csomagot kell átjuttatnia egy fagyos és kegyetlen szigetvilágon. több»

A világ elpusztult, az emberiség már csak kisebb kolóniákban tengődik a bolygón. Egy elit alakulatnak ebben a fagyos és veszélyes világban kell célba juttatnia egy csomagot, de az út finoman szólva sem ígérkezik könnyűnek.
#5

dráma | thriller

Netflix

Egy férfi betör egy techmilliárdos üres nyaralójába, de a dolgok félrecsúsznak, amikor az arrogáns mogul és felesége megérkezik egy spontán kiruccanásra. több»

Egy betörő épp egy techóriás elnökének nyaralóját készül kifosztani, amikor a mogorva tulaj betoppan a feleségével. Ez már önmagában is elég problémás, de ez még csak a kezdet.
#4

dráma | fantasy | horror | kaland | thriller

Netflix

Egy fiatal nő, akit kísért a múltja, csatlakozik egy titokzatos professzorhoz és tehetséges diákjainak csoportjához, akik paranormális tevékenységet vizsgálnak és démonok ellen... több»

Ritka a lengyel horror sorozat, de ez most épp ilyen! Egy múltja démonai elől menekülő nő megismer egy titokzatos professzort, aki a diákjaival paranormális jelenségeket kutat.
#3

78 Ruby segítségével  (2022)

(9) (11)

családi | dráma | életrajzi

Netflix

Egy állami rendőr, aki álmát kergeti, hogy csatlakozhasson egy elit K-9-es egységhez, társul egy különleges ebbel: az okos, de csintalan menhelyi kölyökkutyával, Rubyval. több»

A film egy menhelyről megmentett kutyáról szól, aki később K9-ként megmenti egy kisfiú életét. És van egy nagyon megható csavar a történetben.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm 2005 egyik legnagyobb rablásáról, ami során elképesztő összegeket csempésztek ki a központi bankból egy alagúton át Brazíliában. több»

Rendező: Daniel Billio
Ki hinné, hogy a XXI. században még ki lehet rabolni egy bankot egy föld alatt fúrt alagúton keresztül?! 2005-ben pedig ez történt Brazíliában, ez a dokumentumsorozat pedig ezt a történetet dolgozza fel.
#1

44 A vegán szökevény  (2022)

(3) (1)

dokumentum | krimi

Netflix

Miután hozzáment egy titokzatos férfihoz, aki azt állította, hogy halhatatlanná tudja tenni a kutyáját, egy ünnepelt vegán étterem-tulajdonosnő élete elkezd kisiklani. több»

Rendező: Chris Smith
Egy dokumentumsorozat, amely New York egyik leghíresebb vegán éttermének nem feltétlenül makulátlan történetét mutatja be.