Bár az elmúlt hetekben a filmipart is komolyabban érintő koronavírus egy kissé bekavart a várható megjelenéseket illetően, a Wonder Woman 1984 promója szinte semmit sem veszített a lendületéből, így továbbra is az év egyik legjobban várt produkciójának számít.

A DC amazonja az Empire magazin legfrissebb számának címlapsztárja lett, ennek apropóján pedig érkezett is két friss fotó, amelyek igencsak sokatmondónak tűnnek. A Wonder Woman 1984 egyik legizgalmasabb mozzanata alighanem Trevor visszatérése lesz majd, már csak azért is, hiszen a karakter hősiesen feláldozta magát az első részben.

Mindenképpen izgalmas lesz majd látni azt is, miként fejlődött maga Diana jelleme, hiszen az amazonok hercegnője az első részben szinte egyik pillanatról a másikra lett része egy számára teljesen új világnak, amelynek történéseit olykor naivan értelmezte. A Wonder Woman 1984 története azonban egy sokkal tapasztaltabb és bölcsebb karaktert ígér.

A Warner Bros. a jelenlegi tervek szerint idén augusztus 14-én tervezi mozikba küldeni a filmet, korábban azonban felmerült már annak lehetősége is, hogy digitális hordozón jelenne meg, mindez azonban egyelőre nem került megerősítésre a stúdiótól.