Ahogy már megszokhattátok, a Mafab.hu legaktívabb tagjai egész évben premier előtt láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Jövő héten végre megérkezik a mozikba az év egyik legjobban várt filmje, A majmok bolygója: A birodalom. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a Kultik Mozihálózat közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 25(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Május 9-én érkezik a magyarországi mozikba a parádés sikerű Majom bolygója franchise legújabb része, A majmok bolygója: A birodalom, mely az év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik.

A történet szerint generációkkal Caesar után a majmok alkotják a domináns fajt a Földön, míg az emberek elrejtőzve élnek. Amikor egy új, zsarnoki majomvezér birodalomépítésbe kezd, egy fiatal majom kalandos útra indul. Ezen az úton kénytelen megkérdőjelezni mindazt, amit a múltról tud, és sorsdöntő választásokat hozni, amelyek mind a majmok, mind az emberek jövőjét befolyásolják.

Hogyan kapcsolódhatsz be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben vagy, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed, ha az elmúlt egy hónapban bármelyik mafabos adatlapra (legyen az film vagy sorozat) írtál legalább 1 véleményt valamiről, amit láttál, vagy írsz egyet a játék időtartama alatt!

Megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) május 2. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 15 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 15 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Lurdy Moziban kerül sor május 9-én (csütörtök), a jegyeket az aznapi vítések bármelyikére beválthatod.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: YosihiroEmmersonfankbringaAsztalosmesterBafamerahurkaMajorkasdrg0602PolgarBalintStrausz Odettmaxikadennis224EverAlfaLóri Ádámcsikx3DGimefiesta14jakedavesimonjanosbalintCsakEgyCsajsziL.ReginaospirAnonym400014onlinevazsoRobert tepper. Köszönjük, hogy velünk játszottatok.

akció | kaland | sci-fi

Sok évvel a legutóbbi események után számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Eközben az emberek rejtőzködve élnek. A majomklánok egy... több»