Feltámad a Maffiózók: Jóféle, keménykedős előzetest kapott az előzményfilm

James Gandolfini gengsztersorozata, a Maffiózók előzményfilmet kap, melynek főszerepét az ikonikus színész fia alakítja. Befutott a A maffia szentjei trailere!

Jó ideje várják már a rajongók, most végre itt az A maffia szentjei első trailere. A film, mely eredetileg kizárólag a mozikban debütált volna, az HBO Maxon is látható lesz.

Mivel előzményfilmről van szó, a sztori a fiatal Soprano köré épül, és azt mutatja be, miként emelkedett fel a fiatal maffiózó a hatvanas, hetvenes években, és vált azzá a vezérré, akit az eredeti sorozatban megismerhettünk.

A filmet David Chase forgatókönyve nyomán Alan Taylor (Trónok harca, Thor: Sötét világ) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Vera FarmigaJon BernthalRay LiottaCorey StollNick VallelongaAlessandro NivolaMichael Gandolfini és John Magaro.

Hazai premierdátum: 2021.09.13

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | krimi

A kilencvenes évek nagy sikerű sorozata, a Maffizók előzménytörténete, amelyben Tony Soprano fiatalkori éveit ismerhetjük meg. A 2013-ban elhunyt James Gandolfinitől ezúttal fia,... több»