Jenna Ortega (galériánkban) idén megkapta pályafutása első Golden Globe-jelölését a Wednesday sorozatban nyújtott alakításáért.

Bár ezt a jelölést végül nem sikerült díjra váltania a fiatal színésznőnek, Ortega megjelenése még így is emlékezetesnek volt mondható. A Wednesday sztárja kétségtelenül lélegzetelállítóan festett a Gucci ruhában, amely amellett, hogy ízlésesen mélyen dekoltált, a színésznő karcsú csípőjét is kiemelte.

A Netflix egyébként a napokban jelentette be a Wednesday második évadát, amelyről persze egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, a vörös szőnyegen adott interjúban pedig maga Ortega sem tudott semmit sem elárulni a folytatásról.

A színésznő mindenesetre beszélt arról is, hogy Lady Gaga nemrég “újrajátszotta” a sorozat ikonikus táncjelenetét: "Ez volt az egyik olyan pillanat, amikor belátod, hogy az élet nagyon-nagyon gyorsan változik" - jegyezte meg Ortega.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»