Közösség

Vélemény:

78 A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

(2017)

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

MMcFly2015   2017.06.08 15:11
0

Én őszintén megmondom, a Karib tenger kalózai filmek közül nekem csak az első rész okozta az elsöprő sikert. Viszont amennyire féltem ettől a mozitól, annyira kellemes csalódás volt ez a rész. Az első 15-20 perc elég lelombozó volt. Szinte kötelező jelleggel megkapjuk Johnny Depp ripacskodását és idétlenkedését. Már a harmadik és negyedik részben is fárasztó volt Jack Sparrow karaktere. Sikeresen átlépték azt a határt, ami miatt már engem nem tud szórakoztatni. Szerencsére fél órától ez a bohóckodás már alább hagy, nem is nagyon Depp volt a középpontban, és ez jót tesz a filmnek. Sztori egyszerű - mondhatni a szokásos - mégis jól működik. Látványban nincs hiány, és a zene most is hibátlan. Hozza a mozi élményt, a végén van egy CGI lavina, de melyik nagy popcorn-moziba nincs manapság. A karib tenger kalózai részei közül nem ez lett a legrosszabb, kellemes kikapcsolódást nyújt. Nagy újdonságot ugyan nem mutat, de még mindig megállja a helyét! Külön jót tett, hogy összekapcsolják az eddig látott részekkel és szereplőkkel, így cseppet sem lóg ki a sorból.