Közösség

Vélemény:

63 A múmia

(2017)

Nem tudom volt-e értelme......

SaSa   2025.09.07 23:21
0

Szóval nem igazán tudom, hogy ezt a filmet el kellett-e készíteni. Valamikor csináltak egy igen jó filmet ugyanilyen címmel, 2000 környékén, Brendan Fraserrel a főszerepben. Na, az úgy emlékszem, jól sikerült, vicces is volt, látványos is volt. Most csináltak egy másikat, ahol nő a múmia. Sokkal több látványelem került a filmbe kb. 15-18 év eltéréssel, de a sztori meg olyan semmilyen. Tom Cruise-nak nem annyira állnak jól ezek a misztikus-kalandos-vicces filmek szerintem. Ő inkább a sci-fi és akció/thriller vonalon jó. A régésznővel való kapcsolata bugyutácska lett, a végére meg megpróbálták hősszerelmesre venni a figurát. Russell Crowe belekeverése a filmbe tök felesleges volt... Hát szóval ez a film nekem a "szódával elmegy" kategória. De az is lehet, hogy ezek a kalandfilmek az Indiana Jones- meg Múmia-időben voltak divatosak szerintem, és nem is igazán tudom élvezettel nézni. Mint mondjuk a szuperhősös filmek többségéről is az a véleményem, hogy nem kéne erőltetni... Az is jó volt 20-25 éve... Elfáradt... Na, mindegy. Ha szereted a kalandfilmeket, amik néhol horrorelemeket tartalmaznak, akkor nézd meg. Talán tetszeni fog.