Közösség

Vélemény:

77 Wildling

(2018)

Wildling

respect the movies   2018.04.25 11:46
3

Szerintem egy kiváló film lett! Nem nagyon hallottam eddig erről a filmről, talán csak egyszer véletlenül futottam bele az előzetesébe, ami után csak szimplán jónak mertem volna mondani és nem gondoltam volna, hogy egy ennyire jó filmet fognak kihozni belőle! Pedig hát de...egy nagyon is tetszetős alkotás lett a végeredmény! Számomra a filmnek az egyik legnagyobb élményét a tökéletes karakterek és a hihetetlen színészi teljesítmények nyújtották és itt most nem akarnék senkit sem kiemelni, mert mindenki annyira odatette az alakítását, hogy ilyent ritkán láttam! A másik hatalmas élményem a filmmel kapcsolatban, az a történet volt! Gondolom sokan lesznek majd olyanok akik azt fogják érezni e téren amit én is, miszerint nem volt a filmnek olyan története, ami miatt azt mondanánk, hogy megújítja ezt a műfajt, de hogy ennél élvezetesebben és hangulatosabban nem is lehetett volna elkészíteni egy ilyen filmet, az Tény! Karakterek, színészi alakítások, történet, hangulat, technikai megoldások mind-mind példaértékű a filmnél! Talán csak azoknak fog a film csalódást okozni, akik egy vérgőztől túlfűtött horrort várnak, viszont minden más értelemben egy kiemelkedő alkotás született a horror műfajában! Megtekintése szerintem (főleg a műfaj szerelmeseinek) erősen ajánlott!