Olvastam, hogy unalmas, hát nekem nagyon simán elröppent, mondjuk, volt egy kis atrocitás az egyik bolond nézővel, aki nem tudta, hogy ha világít a telefonjával, az zavarhat másokat, mondjuk, hatása nem volt, hogy szóltam, de legalább felhúztam magam, és lemaradtam pár jelenetről.
Enzo ábrázolása jó kérdés, fura volt, hogy az egyik jelenetben mérnöknek állították be, mert valójában nem volt az. Szeretett abban a szerepben tetszelegni, mintha neki is lettek volna jó ötletei, de ez nem teljesen fedi a valóságot. Talán csak erre akartak reflektálni, egy gyereknek a félszemű is lehet király módon.
Elvileg Mann 30 évig dolgozott a forgatókönyvön, hát nem mondanám, hogy nagyon látszik. A párbeszédek papíron jól mutathattak, de a vásznon elég furának érződtek, kicsit mű, színpadias, sitcomokra jellemző hatása volt az ívüknek.
A versenyjelenetek nagyon ütöttek, a gyenge CGI-ért kár a baleseteknél, talán kevesebb effekttel és több kreativitással jobban működtek volna.
Van egy elméletem: ha Mann vár kicsit, és kopogtat az Apple-nél, akkor lehet, ő is kapott volna 200 milliót a filmjére, és akkor durván nagyszabású Ferrari-filmet rendezhetett volna.
Olvastam, hogy unalmas, hát nekem nagyon simán elröppent, mondjuk, volt egy kis atrocitás az egyik bolond nézővel, aki nem tudta, hogy ha világít a telefonjával, az zavarhat másokat, mondjuk, hatása nem volt, hogy szóltam, de legalább felhúztam magam, és lemaradtam pár jelenetről. Enzo ábrázolása jó kérdés, fura volt, hogy az egyik jelenetben mérnöknek állították be, mert valójában nem volt az. Szeretett abban a szerepben tetszelegni, mintha neki is lettek volna jó ötletei, de ez nem teljesen fedi a valóságot. Talán csak erre akartak reflektálni, egy gyereknek a félszemű is lehet király módon. Elvileg Mann 30 évig dolgozott a forgatókönyvön, hát nem mondanám, hogy nagyon látszik. A párbeszédek papíron jól mutathattak, de a vásznon elég furának érződtek, kicsit mű, színpadias, sitcomokra jellemző hatása volt az ívüknek. A versenyjelenetek nagyon ütöttek, a gyenge CGI-ért kár a baleseteknél, talán kevesebb effekttel és több kreativitással jobban működtek volna. Van egy elméletem: ha Mann vár kicsit, és kopogtat az Apple-nél, akkor lehet, ő is kapott volna 200 milliót a filmjére, és akkor durván nagyszabású Ferrari-filmet rendezhetett volna.