Közösség

Vélemény:

83 Bosszúállók: Végtelen háború

(2018)

Bosszúállók: Végtelen háború

reina93   2018.05.01 09:56
1

Amikor kijöttem a moziból nem igazán tudtam mit is reagáljak a filmre. Sokkot kaptam, ami eddig nem igazán volt jellemző rám. Utána rájöttem, hogy ez az a film ami az eddigi filmek nem igazán tudtak megadni. Egy több filmen nyúló száll, ami előre és vissza is utal, és most ér véget. Persze ez se igaz, mert jövőre jön a negyedik rész, és ezt nagyon érezni is lehet a filmen. Előnye a filmnek, hogy a rendezők sikeresen összehozták az egyébként ellentétes karaktereket, és együttműködésre bírták őket. Strange és Tony vitájára évek óta vártam, miközben a Galaxis őrzői Vasember felállás is jól sikerült. Thanos, mint gonosz karakter érthető célokkal rendelkezik, és néha az ember úgy érzi, hogy igaza is van talán. Továbbá jól ki van emelve Thanos erőssége és a Bosszúállók gyengesége is. A poénok pont ott szólnak, ahol kellenek és nem csinálnak paródiát az egész filmből. Hátránya a filmnek néha a gyors cselekmény történés. Az elején érezhetően belekerülünk egy szituációba, amit nem igazán érthetnek sokan hogyan történhetett. Többször van olyan pár beszéd, amely csak utal az előzményre, de hogy ez hogyan is történt, azt inkább kihagyja. Persze két és fél órás filmből lehetett volna négy órásat is csinálni. További hiányosság a földi harc volt, amely annyira nem ütött, amíg nem történt csavar a sztoriban. Szerintem jó film, amit mindenkinek látnia kell.