Közösség

Vélemény:

 

77 A láthatatlan ember

(2020)

Tökéletes történet és alakítások.

 
drg0602   2020.02.28 21:42
0

Szuper jó alkotás és színészi alakítások, tele jó ötletekkel és persze izgalommal.! Igen jó ötlet volt a láthatatlanság, főleg ha jól van használva, mint ebben a zseniális alkotásban. Az író és rendező előtt le a kalappal, Elisabeth Moss szerepe és alakítása tökéletes, és egyben zseniális, ahogyan belép Adrian szerepébe Oliver Jackson-Cohenaz az is tökéletes. A film jó fel van vezetve, és az izgalom, feszültség az bizony kitart egészen végéig, ez persze dicséretre méltó, és egyben dicséri a rendezőt! A végjáték szintén nagyon jó, a légkör és hangeffektek tökéletesen illenek az egész filmhez. A mellékszereplők is nagyon jól szerepelnek. Tele van meglepetésekkel a film, amely kitart az alkotás végéig! Ez a kicsit sci-fi, thriller és horror műfaj keverék, szerintem szuper jól sikerült. Én csak ajánlani tudom. Ebben a műfajban, nekem a topok között szerepel! Zseniális alkotás.

 
Bakó Zoltán 2020.06.10 19:21
0

Hiba hiba hátán...
Nézzük!

- A pszichiátrián a tesó felfedi magát, hogy a bratyóval együtt nyomják. Mert nem elég a bosszú, amiért a nő meglógott, a pénzt sem akarták, hogy megtartsa. (az persze lóg a levegőben, hogy akkor kié az örökség!)
- Aztán kitalálják, hogy a férj jól le lesz kötözve és öcsi beöltözik láthatatlannak, ám ráfarag. (hogy ebből hogy jön az a lehetőség, hogy a férj él és a házban kéne keresni, az rejtély!)
- Ezután a nő simán átballag a férjéhez, aki még véletlenül sem sejti, hogy megfigyelik, lehallgatják (én pl azonnal bezavartam volna egy hang nélkül a zuhany alá, lássam, van-e drót!)
- ...és kuncsorog a nejének (mint aki sejti, hogy lehallgatják...ócska ellentmondások), terülj-terülj asztalkával várva...

- Amikor a feka haver lányát megcsapják, teljesen láthatja a lány, hogy a nő nem lehetett. - - Ha a testvérem váltig tagadná, hogy a küldött e-mail az ő írása, én tuti leülnék vele legalább beszélni, nem baxnám rá az ajtót!
- Az étteremben biztosan van kamera, a felvétel bizonyítja, hogy nem a nő vágta e a nővére torkát.

- Arról ne is beszéljünk, hogy ez a csoda-overall pár perc alatt kinyomtatható, nem kell kalibrálni, azonnal tudja használni bárki :)
- Nincsen egy számláló, ami jelezné a gonosz, ám zseni férj részére, hogy \"hélóó..itt készült ám egy plusz hacuka is!\".
- Bónusz: Honnan a fenéből tudta a nő, hogy a házba vissza fog térni, ezért el kell rejtenie a kinyomtatott kezeslábast?!

Logikátlan sztori, pocsék forgatókönyvvel. A főszereplő nő pedig bűn ronda.