Borzasztó nagy csalódás volt ez a film és nem is értem, hogy miért érezte úgy bárki, hogy az eddigi Poirot-filmekből hiányzik egy ilyen darab?! A "parádés" szereposztáson és a digitálisan látványosnak szánt utómunkákon kívül semmi újdonságot nem tudott felmutatni! A szereplők játéka nekem olyan volt mint egy vidéki hakni, ahol különösebb energiabefektetés nélkül formálta volna meg mindenki a saját maga szerepét...
A magam részéről a David Suchet által megformált Poirot sorozatot sokkal jobban élveztem, mint ezt a nagyfilmet!
Borzasztó nagy csalódás volt ez a film és nem is értem, hogy miért érezte úgy bárki, hogy az eddigi Poirot-filmekből hiányzik egy ilyen darab?! A "parádés" szereposztáson és a digitálisan látványosnak szánt utómunkákon kívül semmi újdonságot nem tudott felmutatni! A szereplők játéka nekem olyan volt mint egy vidéki hakni, ahol különösebb energiabefektetés nélkül formálta volna meg mindenki a saját maga szerepét... A magam részéről a David Suchet által megformált Poirot sorozatot sokkal jobban élveztem, mint ezt a nagyfilmet!