Az van, hogy nem akarok ilyen boomer lenni, de az egész film közben az az egy gondolatom volt: basszus, elmúltam már 16 éves, amikor még bejött volna ez. Deadpool kifejezetten idegesítő és infantilis (nem szórakoztató, hanem kellemetlen módon), uncsi már ez a vidám zenére gyilkolászás (juj, nézzétek milyen edgy film vagyok, hihi), és telis-tele van baromsággal. Nagyon fárasztó volt. Egyszerűen nem nekem való (már) ez a műfaj. Pedig valaha én is rajongtam a Marvel/DC motyókért.
Tökre el tudom fogadni, hogy nagyon sokaknak tetszeni fog ez a film, mert tény, hogy nagyon jól meg van csinálva, pörgős, és baromi látványos. A kreativitását is díjazom, a cameók egy része pedig nagyon kellemes volt. Hugh Jackmant is jó volt újra látni. Viszont én már nem tudom úgy nézni, ahogy tizenévesen rajongtam a Marvel cuccokért, és mentem a 9GAG-re fan poénokat és érdekességeket olvasgatni. Valamikor, talán 2015–2016 környékén untam rá, amikor futószalagon kezdték el gyártani a patikamérlegen kimért és megtervezett, pénzgyár szuperhősfilmeket.
A Mafabnak viszont nagyon köszönöm (ismét!) a lehetőséget! Ez a legkirályabb oldal Magyarországon.
Az van, hogy nem akarok ilyen boomer lenni, de az egész film közben az az egy gondolatom volt: basszus, elmúltam már 16 éves, amikor még bejött volna ez. Deadpool kifejezetten idegesítő és infantilis (nem szórakoztató, hanem kellemetlen módon), uncsi már ez a vidám zenére gyilkolászás (juj, nézzétek milyen edgy film vagyok, hihi), és telis-tele van baromsággal. Nagyon fárasztó volt. Egyszerűen nem nekem való (már) ez a műfaj. Pedig valaha én is rajongtam a Marvel/DC motyókért. Tökre el tudom fogadni, hogy nagyon sokaknak tetszeni fog ez a film, mert tény, hogy nagyon jól meg van csinálva, pörgős, és baromi látványos. A kreativitását is díjazom, a cameók egy része pedig nagyon kellemes volt. Hugh Jackmant is jó volt újra látni. Viszont én már nem tudom úgy nézni, ahogy tizenévesen rajongtam a Marvel cuccokért, és mentem a 9GAG-re fan poénokat és érdekességeket olvasgatni. Valamikor, talán 2015–2016 környékén untam rá, amikor futószalagon kezdték el gyártani a patikamérlegen kimért és megtervezett, pénzgyár szuperhősfilmeket. A Mafabnak viszont nagyon köszönöm (ismét!) a lehetőséget! Ez a legkirályabb oldal Magyarországon.