Először tv-ben láttam a filmet (a címlistára kapcsolódtam be csak, egy hajnali órán). Lassan csordogált a történet, azt hittem, valami szerelmi háromszöges posványt fogok látni, minőségi szereplőkkel.
Aztán: Bummm! Nemcsak nálam, hanem Matt Damon-nál is, és evezőlapáttal tett Jude Law filmbeli további sorsáról, amitől beindul egy vérbeli thriller! Stephenkingi fokozással.Hatalmas film kerekedett belőle, amit kismillószor megnéztem azóta.
A "mellékszereplő" Philip Seymour Hoffman játékát is figyelmébe ajánlom mindenkinek, a főszereplők mellett...
Kritika - nálam - csak Matt Damon-t illeti, aki nem színész. De mindenki más TÖKÉLETES!
Utóirat: magyar szinkronnal is tökéletes.
Nagyon sajnálom, hogy a rendező-író halála végett már nem láthatunk ilyenféle remekművet tőle. Pedig erre Hitchcock is csettintene.
Először tv-ben láttam a filmet (a címlistára kapcsolódtam be csak, egy hajnali órán). Lassan csordogált a történet, azt hittem, valami szerelmi háromszöges posványt fogok látni, minőségi szereplőkkel. Aztán: Bummm! Nemcsak nálam, hanem Matt Damon-nál is, és evezőlapáttal tett Jude Law filmbeli további sorsáról, amitől beindul egy vérbeli thriller! Stephenkingi fokozással.Hatalmas film kerekedett belőle, amit kismillószor megnéztem azóta. A "mellékszereplő" Philip Seymour Hoffman játékát is figyelmébe ajánlom mindenkinek, a főszereplők mellett... Kritika - nálam - csak Matt Damon-t illeti, aki nem színész. De mindenki más TÖKÉLETES! Utóirat: magyar szinkronnal is tökéletes. Nagyon sajnálom, hogy a rendező-író halála végett már nem láthatunk ilyenféle remekművet tőle. Pedig erre Hitchcock is csettintene.