Közösség

Vélemény:

92 Pókember: Vadonatúj nap

(2026)

Új kezdet ismeretlenként!

Erik Csok   2026.08.11 23:18
0

Én kimondom! A Tom Holland-es Pókember filmek közül nekem ez tetszett a legjobban! Megérdemelten kapja tőlem a 4 csillagot. Sokat tesz hozzá az, hogy az ember moziban nézi vagy sem; azért ez otthon, kis képernyőn nem úgy ütött volna, mint ott a moziban! 3D-ben láttam, helyenként jól is működött, látszott, de amúgy 3D nélkül szerintem nem sokat veszít az ember. A film pedig izgalmas, nagyon drámai, nagyon vicces, és leköti a nézőt! Jó a történet, és itt kapjuk az eddigi legdurvább gonoszt, tényleg brutális. Végre nem egy egyszerű gonosz, hanem egy olyan, akit nem is lehet úgymond rendesen legyőzni. Szerintem ebben a részben a legsebezhetőbb Peter, és az is tetszett, hogy nagyon emberi! Elképesztően látványos, és tényleg nagyon király egy film! Frank Castle jelenléte pedig nagyon sokat dob a filmen; amúgy ellopja a show-t mindenki elől, a legtöbb vicces jelenet hozzá köthető, épp ezért ilyen jó a humorvilága az egésznek. Jon Bernthal pedig nagyon jól játssza, a többi színész is jó, Tom Holland szép alakítást hoz, és a Megtorló karakterén kívül jó volt látni még pár ismerős arcot. Akinek tetszettek az előzőek, annak ez is fog! Nagyon ajánlom, az akciók is kemények, és tényleg, az eddigi legjobb rész!